Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za @hakalo - kakalo mrsh mater ti jebo cetnicku , sta je sa dodikom , ravnogorskim cetnickim pokretom i njihovim podanicama svrbadijom , sta je sa mladicem i ostalim koljacima koji se secu bosnom slobodno nakon sto su klali i silovali sta se moglo ? Sto ne spomenes njih ?Kakav je to terorizam ? Jesi lud ti pas ti mater prokletu ? Koga je klao efednija Ceric u ratu ? Koga mater ti jebem sugavu ?Gdje su njegove masovne grobnice ? Gdje su izetbegoviceve ? Jebo cacu njega ne racunaj jel alija nikad nije reko ubijaj caco ,kontas majmune vlaski ? Svi su dobri , zlatni, u poredjenju sa smrdljivim pravoslavcima jade jadni ,ne zaboravi ovo nikad.Konjino glupa zaboravio si valjda kako si klao, sta li vec pa bulaznis ovde ?!?
Mogu mislit tebe i tvoje ljepote, hehehehe! Ko da te je poplava izbacila,................iz septicke jame ili kanalizacije..... puko si ti jarane ko petarda, nije tebi dobro! Jeli to od vozuce ili je kod tebe rijec o traumama unutar familije, ne znam ali sam siguran da \"ustanove\" strogo zatvorenog tipa vape za takvim!
boze sacuvaj kako covjek izgleda pa faraon iz egipta koji je zivijo i umro prije par hiljada godina bolje izgleda od ovoga,nedaj boze da ga dje u mraku sretnem sasno bi ostraha hahahahah.ljudi ruku nasrce pa onda recite jesam li bijo u pravu hahahaha.ja nesvacam jedno u zivotu kad vide muz i zena na spiglu da su ruzni pa zasto se onda odluce da prave djecu kako se babica nije sokirala jebla sebe
\"....Slaže se s generalnom ocjenom zamjenika visokog predstavnika Raffija Gregoriana da je riječ o \"strategiji odvlačenja pažnje\" s pravih problema i opstrukcija, kao što je \"naprimjer suludo podizanje optužnica protiv visokopozicioniranih predstavnika međunarodne zajednice, državnih tužilaca, sudija, policijskih čelnika\"....\" Drugim rijecima, na bosanskoj politickoj sceni postoje nedodirljivi, koji su iznad zakona, pa je podiznaje optuznice protiv njih suludo. I tako sto od ministra sigurnosti....?
Ako su Bosnjacki funkcioneri nepozeljni u sigurnosnim strukturama nase nam lijepe Bosne mozda to nisu Bosanski . Hajmo malo forsirati \"Bosanske funkcionere\" mozda ce oni biti manje nepozeljni kod tih \"neki krugova\".! ! !
Ma sta nam ovaj Sadike naprica... Nista ne rece o Vehabijicama i efendijici Cericui terorizmu, a ne rece nista ni ko to organizuje i kontrolise kriminal u BiH, ne pomenu nI Silajdzica, ni Bakira Izetbegovica ni ostalu vrhusku, a ni tamo one iz drugog blentiteta njihove \"uske suradnike\".....
boli nas briga mi se osjecamo sigurno jer imamo tako sposobnog ministra sigurnosti......hahahahah ovaj lik je stvarno zalostan ja mu nebi dao da otkida karte u kinu a kamoli da vodi ovako bitno ministarstvo...a