Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome je odgovarao rat i ko je najviše profitirao ratom? Kome odgovaraju podjele i ko najviše profitira na njima? Nakon odgovora na ova dva pitanja, potrebno je odgovoriti još samo na jedno; Koja vlast dozvoljava da joj u drzavi haraju kriminal, zlocini, nepotizam, korupcija, nacionalizam? Odgovori na pitanja, ne moraju biti nužno po redu.
@Abu. Svaka čast, analitičar! Zato su naši pošteni, sve melem do mehlema. Ono što se iseli iz HRHB i RS, sve kod nas leti i moli da radi i da im naši sudovi presuđuju.
@Sticenik Bolesniče kakva "hzhb" ?? Jesi li ti svjestan šta pričaš budaletino jedna ?? Hrvati su se najbolje izvukli na štetu Bošnjaka, da nije bilo Bošnjaka hrvatska nebi ostala čitava a čak teško da bi je i bilo..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nikakva potreba osim uhljebljenja još tatinih sinova ...
pa po etnickom principu naravno, jeste glupi ili sta..samo se glupan moze pitati o cemu je tu rijec.
Naravno da je podjela po politickoj matrici!! Ova politika me izludjuje iz dana u dan sve vise!!
federalna institucija podijeljena po uobičajenim etničkim matricama. Po uobičajenim.... to je dovoljno!
Nemoguće je povuci crtu na Ivanu i srednjoj Bosni.U Uzp i tkz.Hb.oni bi htjeli Hercegovinu i srednju Bosnu,a sada su tu apsolutna vecina Bosnjaci,koji nebi na to pristali.Hrvati mogu povuci crtu od Capljine,Livno i Siroki.To je 10% kamenjara.A ni to im stranci nedaju
Dobar posao A BiH oko etničkog čišćenja Hrvata u serdišnjoj Bosni, mora se priznati.
Članak kao i većina komentara. Što reče Đole: "Provali rimu za notornu laž, za dubok uzdah posustalog sna Rimu za tminu i tišinu na dnu dna."
E neš' Bakire zaviti Mostar u crno, kunem ti se 👹 Jer Mostar crnji nemoźe ni biti 😂
U JEDINSTVU JE SNAGA..
U JEDINSTVU JE SNAGA..
SAMI SEBI DONIJELI ZAKON 2015 o pdojeli. PA sve su tako uradili i opljačkali 100 milijardi KM u BIH od 1992 . NAkon toga su NAREDILI CIKU da on donese pravilnik da se POVRATNICIMA ZABRANI GLASANJE !! Upspaničena Irena je tvrdila da je i sud na njenoj to jest njihovoj strani Dakle Zakon, izbori, CIK, policija , sud .tužilaštvo, sve je to odavno pri(h)vatizovano RADI MUTAVE OPOZICIJE i MEĐUNARODNE ZAJEDNICE koja radi po principu ŠUTI DAKLE SLAŽE SE ! UŽAS !
OVO JE SIGURNO POCETAK UDARA NA USTAVNI POREDAK DRAGANA COBICA I NJEMU BLISKIH PO BG I ZG NOTAMA