Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama necu ni muzej, ni garaze, ni banku, ni poslovne objekte, ni koeficijente izgradjenosti i iskoristenosti ni po postojecem a ni po novom. Hocu 100% uredjenu zelenu povrsinu bez grama betona u parceli.
@saim_adka dobr jutro, koga briga sta ce biti u preostalih 11%,ako je uredjena zelena povrsina u preostalih 89%,realno sada je 90 %betona i apsolutno nista nije uređeno
Što je pogani i korumpirani KOS SDA đeneral Ajnadžić navalio na ovaj park, garant je ološ inkukavica koja se ne smije pojaviti pred građanima već uzela svojih 10%
@N0V0STI, svi koji su protiv sumnjive Ajnadžićeve i SDA-tajkunske gradnje došli su i poručili nenarodnoj vasti-NE GRADNJI!
@N0V0STI niste jos naucili nista novo, nego 10% ili vas IQ nije u mogucnost da usvoji nista sto se prica proteklih dana, taj isti covjek je napravio i uradio niz projekata koji su za vas nezamislivi, tako da mi vjerujemo u djela, ne u rijeci!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sistem zastrašivanja SDA: 1. U prve redove stavite psihopate jako bučne i divlje 2. Ispred njih stavite političare, uglavnom ulizice i četničke oficire do juna 1992 3. Pozadi idu snagatori da tuku narod
Po projektu,park stvarno izgleda bolje.ALI...pogledajmo ko u publici sjedi,i kome je u interesu da se ovo izvede,poznate njuske i siledzije koji su spremni na sve i na svasta.Upravo zato ne treba da se izvede ovaj projekat,jer upravo oni hoce malo da peru pa da se bogate,boli njih briga i za park i za sve. Javna rasprava..Boze me sacuvaj, urlanje bez argumenata, hrpa primitivaca, svaka cast Svjetlana.
SVE SAMI KOMUNISTI SE OKUPILI, NE ZELE DA VIDE NESTO LIJEPO NEGO SAMO DA JE UTOPIJA I NAZADAK.
Ovi ljudi više ni ne znaju šta žele, a šta ne .. Komplikujete previše narode. Pustite ljude da rade, da popravljaju ovu zapuštenost u Hastahani. Hitna obnova i realizacija novog regulacionog plana.
Ove dvije na snimku su dosle samo da galame i time jasno pokazale da nemaju konkretan prijedlog. Zao mi je stvarno sto su isti dosli pod pritiskom Nase stranke i SDP-a, a ispred udruzenja Crvena...cak su zvali druga udruzenja gradjana da dodju i galame bez pokrica, pa su kroz taj razgovor ispitivali koju politicku opciju podrzavaju cime su sebe kod tih udruzenja koja su apoliticna degradirali i stavili doznanja da nisu udruzenje gradjana vec produzena ruka Nase stranke.
Jel realno da je nekome ljepše postojeće stanje od onog koji je predstavljen onim videom????? Pa sad vam je Hastahana sva u betonu, više vidim zelenila na videu nego što je sada. De malo bolje pogledajte dragi ljudii..
Otvorim video reko da vidim šta se dešava, jel nešto ozbiljno .. pogledam ko je u prvom kadru, poenta mi odmah jasna.. sve nam se uvijek mora politizirati nažalost!
ovom narodu ne moze niko ugoditi, hoce zelenu povrsinu, dobiju je novim regulacionim planom i sada opet problem
novi pllan izgleda zaista dobar, ne znam cemu ovolika frka zaista
Jedino tokom zime ovaj park lici na nesto kada bude uredjen, okicen, a kada trenutno prodjete pored njega pusto i prljavo. Radi se o centru grada i ovaj park se treba urediti, ocistiti i osposobiti.
Iskreno se nadma da ce se donijeti pravo rjesenjw za uredjenje ovog parka koji je trenutno u uzasnom stanju.
Nemoguce je svima ugoditi. Sadasnja Hastahana nije primjer lijepog i cistog Sarajeva. Uopce ne djeluje sigurno ni za djeciju igru. Tu je gomila parkiranih automobila, neuredjena povrsina tako da svako preuredjenje ce dobro dodji.
Strasno, jednostavno se nikome ne moze ugoditi. Ukoliko pogledamo na sta lici sadasnji park definitivno sam za preuredjenje istog.
1992 građani Sarajeva na jednoj strani -Ajnadžić na drugoj! 2019 građani Sarajeva na jednoj strani -Ajnadžić na drugoj. Svaka slučajnost je namjerna!
Prvo bi se trebali nauciti ponasati,pa tek onda doci da iznesete svoje misljenje.Zalosno ko se pojavljuje na ovakvim skupovima,dosli da se vrijedjaju,a ne da se informisu i razgovaraju o rjesenju koje je predvidjeno za ovaj prostor.