Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pusite kurcinu baliye....tuci cemo vas gdje stignemo i cime stignemo....vi jednostavno ne zasluzijete da zivite jer ste teroristicka islamska stoka.
nase nacije kad bi na Marsu bile one bi se svadjale ...staces takav ti jue Balkan!!
Draga Senada nemoj se vise javljati svega ti. Sva si \"obojena\" \"nasima\" a njihovi su kao losi momci. Gade mi se ovog tipa komentari jer takva logika produkuje u finalu nove konflikte. Tvoja nevolja je sto sam gledao \"nase\" \"moroljubive\" momke prosle godine u Sidneju i to nema nikakve veze sa time kako ih ti \"peres\". De dina ti olabavi za lazima i podvalama.
da bi bili malo objektivniji, vecinu izgreda su izazvali hrvati .. i to ne nova nego stara emigracija .. prosle godine, srbi i bosnjaci su imali bliski susret poslje jednog meca ali to i nije bila prava tuca ,, kakava je bila izmedju hrvata i srba .. kako god KRETENI i IDIOTI i tu samo zakon treba da radi ..
Od demokratije,dragi moji Australci,tri primitivna naroda znaju samo za pendrek,batinu,malj i ostala demokratska \"sredstva\" za smirivanje primitivnih strasti kod tri primitivna naroda.Ta tri primitivna naroda cak i govore isti jezik,ali se totalno ne razumiju.Jos dok udju BiH,Hrvatska i Srbija u EU,bit ce to kraj EU.
Naravno da je prijedlog dobar,samo da ga jos postuju i komsije iz Jebisrpske Republike. Mozda jednoga dana,kada ih prodje noz i kosovo i pocnu normalno rezonovat. Tesko,jarane,tesko,ako ih mati od koljevke pa do groba tako uci....
Joj suplje o kengurima
Ma istjerat gov.. .......... mater im....!
A dobro je poznato da su Srbi i Hrvati u Australiji predplaceni na list Bosna
sad ce chmoljo pojesti petokraku od nepravde kapitalizma koji pljuje na balkance :(
Ne vrijede apeli, pozivanje na razum,...Samo Au zakoni i policijski pendreci, lisice, pištolji,...Samo to oni razumiju. Go Ausie police, go!
IDIOTI .. i KRETENI ..
To je Shaban kriv što su mu pobjegli, što ih nije ćero na kraj svijeta.
Senada, svaka ti čast !!!
je za primjer jer ne ucestvuje :D fudbalskim huliganima nije mjesto na teniskim terenima