Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pasoši - 1595. epizoda
"mala nevjesta" :)
@ogledalce Hahahahahaha, jel se ikada zavrsila????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Halo jel to lajf kouč ? - Da izvolite... Kako da namjestim tender a da me ne uhvate. Znam da se to ne smije ali... -Odmah prestanite da mislite negativno !
1800 eura ja hanuma i kcerka
a mogli su lijepo svi imati hrv putovnice i mirna Bosna.
limebo racku , imam njemacki
jes dobio pare sto si ga uzo
Uvijek nas neko koci i ne da naprijed.
A ja mislio dogodine na more
Kako smo samo naivni. Dokle god se neko žali na tender, ovaj Mehlebauer će produžavati ugovor i kupiti pare lopatom. Sve je to igra, i oni uvijek nađu nekoga da se žali
Shjebali im talove......
Srbima podeliti srpske pasose, Hrvatima hrvatske putovnice, a Bosnjama??? Pa Bosnje ionako nigde ne putuju, sta ce njima pasosi, a ako bas postoji potreba nek im braca Arapi pokazu emigrantske puteve :)
Blago nama sa putovnicama.
Građanima BiH ni pomoću trikova ne može isteći pasoš kad te svako malo natjeraju da izvadiš neki novi. Nama smaranje i papirologija, njima 80 KM. Zemlja nam je super uređena obzirom da imamo retardirane seljačine sa jedne i inertne mutavce sa druge strane (ostali su u redu čekanja pred ambasadama EU zemalja).
"Padanje tendera" je direktna posljedica namještanja i nepoštivanja Zakona o javnim nabavkama. Kršenje ovog zakona je toliko često da je postalo skoro pa "normalno". Da li će komisija koja je objavila tender i napisala specifikaciju biti konačno kažnjena? Da li će Agencija promijeniti članove tenderske komisije i otpustiti one koji su doveli do ovoga ?
Ja i pasosa u pm nis prispio ni u Kongo sa njim treba ti viza
Vic od drzave.
Ne znam koja budala moze prihvatiti da bude direktor IDDEEA-e. Ne bih za sto hiljada mjesecno..