Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MNOGI OD NAS SU RADILI PRIJE I POSLIJE RATA,KOJIMA JE UPLACIVANO U PIO/MIO,KOJI SU POSTENO BRANILI OVU ZEMLJU I ZELJELI POSLIJE TOGA POSTENO NASTAVITI RADITI ALI SU ISTJERANI NA ULICE U SUMNJIVIM PRIVATIZACIJAMA I PREPUSTENI NA MILOST I NEMILOST.VI KOJI STE SE SKRIVALI U RATU PO KOMANDAMA I LOGISTICI STE IMALI VREMENA I VEZE DA SEBI POSLIJE RATA OBEZBJEDITE POSAO,DA CUVATE MAGACINE I PRIMATE DOBRE PLATE U ORUZANIM SNAGAMA,DA ODETE U NEKAKVE POVLSTENE PENZIJE/MIROVINE A DEMOBILISANE BORCE KO J..E.MNOGI INVALIDI,ŠEHIDI I POGINULI BORCI SU TAKODJE PRIJE RATA RADILI I UPLACIVANO IM JE U PIO/MIO. DRUGI PUT PRVO DOBRO RAZMISLI STA CES NAPISATI U KOMENTARU PA TEK ONDA NAPISI.U OVOJ DRZAVI ZIVE I DRUGI OSIM VAS "POVLASTENIH",OVU DRZAVU SU BRANILI I DRUGI A NE SAMO VI "POVLASTENI".
Savez ratnih vojnih invalida FBiH, Udruženje porodica šehida i poginulih boraca FBiH, Savez boraca FBiH, Savez RVI paraplegičara FBiH, Udruga umirovljenika i demobiliziranih branitelja HVO-a FBiH i Udruženje porodica šehida i poginulih boraca KS-a. Dakle svi oni koji u zivotu nisu uplatili fening u pio/mio. Naknade treba da vam obezbijede ovi: Dok u državi preko 550.000 nezaposlenih traži bilo kakav posao, pa čak i uz spremnost da rade za minimalac, prebijednih 380 KM parlamentarci imaju pravo na plaće, paušal, topli obrok, naknade za prevoz, odvojeni život, smještaj, dnevnice, ad hoc komisije - minimalno od 5.500 do čak 7.000 KM mjesečnih primanja.
tako i treba proteste organizovat protiv onih koji su obecavali zlatne kasike i koji sada sve pokusavaju da razjedine boracka udruzenja radi svojih stranackih interesa
sta ce kocnicari iz SDA reci, dosada su dovodili ljude da protestuju pred parlamentom a sad bi mogli protesti biti ispred njihove centrale