Haris Silajdžić u Turskoj
0
Tema susreta u Istanbulu bila i BiH
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahaha Silajdžić je ponovio spremnost Bosne i Hercegovine da primjeni svoja iskustva na tom putu u svim mirovnim procesima u svijetu hahahahahahaha hahahahahah ne mogu ad dodjem sebi...sta vam rade u tim dzamijama nije mi jasno hahahhahah...lol cina hahah
TO HARE LEGENDO, TIHIĆ NE GOVORI NIJEDAN JEZIK, ŠTA TREBA DA NAS BLAMIRA
nek te harise bog cuva od zlih ljudi bosno prkosna budi.
@jozo ...je li to u duhu krscanstva govoris?? divno, stvarno..ponovo procitaj Bibliju dijete drago i smiri se...
mater vam poturcheni yeebem svima. nikad vi od BiH necete napravit bosnjakistan ni turkmenistan sve dok je ziv i jedan krscanin. sjeme vam se zatrlo pogano izdajnicko. ne treba vise cekati vec se odvojiti od ovih zelenih parazita a onda nek oni glume turke sa svojih 24% mame im ga n...j..m
Ne pripadam ni jednoj stranci ali ovaj put za Hareta definitivno, covjek je najjaci bosnjacki politicar, veze sa Turskom svaki dan jacaju a to je najvise zahvaljujuci njemu.
Turci vas handre vise nego onda za fatiha sabljasa, onda su vas bar silom, sad na dobrovoljnoj bazi...kreteni zesci.
Izaberite ga da se brine za Somaliju, bas. Ahahahaha!!! Eto, na konferenciji za Somaliju, vi i ne citate clanak, glupsoni. A nahvaliste ga kao da je otvorio 5 prijeduzeca u vas a cese se za somaliju, ebla vas somalija, ja bih takve za jajca kljestima a ne da se o somaliji brine, ebo svoju nanu blentavu, samo se vucara sa turcima povazdan.A nikakve fajde.
Bas pase sa ovim crnim...uf...jeste umobolni, ebo te...ovo vam rodjaci, ahahahaha!!!
Ja samo zakljucujem da je tvoj Hare Magare Poglupoglu vise u Turskoj nego na tim prostorima gdje bi trebao biti, nekad se zapitas ciju on to politiku vodi, a i logicno je, tamo mu se nastanila famelija, pa tamo su mu misli, a br(ij)e.
Pisite sta hocete, ali to je samo odraz vaseg stanja duha, ma kakav on bio, ali je jedno jasno, a to je sljedece: Bosnjaci u BiH su nezaobilazni a sami tim i veoma relevantni politicki faktor koji se moraju pitati podjednako pa i vise od Srba, Hrvata, i ostalih 19 nacionalnih manjina koliko ih ukupno ima u BiH, jer je to KUCA svih njih, jer njih ima najvise, to ce uskoro i popis stanovnistva pokazati. Predsjedavajuci Predsjednistva BiH, gosp. Haris Silajdzic je pokazao u nekoliko skorasnjih poteza da zna biti ne samo vodja nego i drzavnik u Bosnjaka, a sve je to dio globalnog politickog gibanja koji nasoj drzavi Bosni Hercegovini, hvala Bogu, ide na ruku. Svaka cast, samo naprijed.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/712952/Lov+na+vehabije+kod+Prizrena.html
SILAJDZIC JE KRALJ !!!
@ahahhaa Tadic je poreklom bosanac a srbi poreklom turskih osvajaca zato i jesu mali ko turci i crni. a to 188 prosek hehehehe
i od mene glas dobijas...SAMO NAPRIJED