Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo je jedan vrijedan pobjede,Fahro 💪💪☝👏👏
OVI LJUDI CE KONACNO STATI U KRAJ KRIMINALNOJ SDA!
Sa SBB-om Bosna i Hercegovina moze ici samo naprijed i liderom kakav je gospodin Fahrudin Radoncic
Meti Fahro djubrad!
konačno da se počne raditi na navedenom - trenutni izborni zakon odgovara samo kriminalnom SDA i HDZ, koji tako ustvari štite sebe od odlaska u zatvor, jer tamo bi završili da neko dođe na njihovo mjesto i otkrije sva njihova nedjela!
Jos sitno i SDA ce se naci tamo gdje joj je mjesto jer je sve dosadasnje izbore "dobila" kraduci glasove i stimajuci izbore
Dva najjaca politicara trenutno u BiH, salju SDA na politicko smetljiste!!! :D :D
prije svega tema....USTAVNI SUD BOSNE I HERZEGOVINE MORA DODIKA PROGLASIT ZA DRZAVNOG NEPRIJATELJA I SKINUTI GA SA SVAKE LISTE KANDIDATA ZA NEKU DRZAVNICKU FUNKCJU I TACKA:::
Ovo je definitivni kraj SDA, ovo je pobjednički tim, idemo do pobjede...
covjek koji ce nas konacno rijesiti kriminalne politike SDA 🍀🍀🍀 samo naprijed gospodine Radoncicu 💪💪💪
Fahro povlači pametne poteze.
Možete pobijediti nije problem, ali ni sa vama nema promjena. Pojedinačno nečete dobiti povjerenje 505 i više grašana BiH ili FBiH, to je sigurno. KOalirati, pa imali smo priliku gledati taj film 2013 godine kada se Fehim Škaljić po nalogu Fahre povukao s pozicije Predsjedavajučeg Parlamenta FBiH s ciljem opstrukcije. Sa DFom svakako ne ide nikom ludi likovi. Znači vi gospodo ne vidite ni metra pred nosem niti imate vizije osim za sebe.
Bolja budućnost ove države je sa ozbiljnim političarima na čelu .
Samo naprijed, g.Radončić uvijek ima ideje za napredak i bolju buducnost
Samo zajedno i složno, do pobjede u oktobru. SBB I SDP
Ova slika je noćna mora za nacionaliste iz SDA,HDZ I SNSD. Fašisoidni nacionalisti jebani ste u oktobru.
SBB punim gasom ide naprijed. A u Oktobru će tek uvjeriti narod u svoje dobre namjere koje ima prema ovoj zemlji.