Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citas li ti uopste sta pise ili ti treba crtati, boshanceros??? Procitaj ponovo. Ne mozes valjda stici dok ne izbljujes gomilu otrova, bolesnice jedan!!! Ako si bolestan, ebo te, idi neuropsihijatru, a ne frusriraj se ovuda!!! Vise te pun k...!!! Stvarno si otisao skroz u pm!!! Ebala te Srbija i svi Srbi redom, mars stoko!!!
Fasistickoj srbiji se zuri rijesti ovih problema prije ULASKA u EU-u,A TO Bosno i Hercegovino SPAVA!Sta si ceko do sada da trazis svoje???Milojuni po Francuskoj,Kipru,Turskoj a ti ne trazis da ti se vrati?i da fasisticka srbija ISPLATI sve sto je UPROPASTILA I PORUSILA u nasoj drzavi! BiH4EVER!
\"\"\"Poslije razlaza, ove dvije republike dogovorile su se da Srbiji pripadne 95 odsto od zajedničkog dijela, što je 37,5 procenata od ukupne vrijednosti preostalih predstavništava.\"\"\" Pa jel ovo NORMALNO???? SRBIJA je BOMBARDOVALA i UNISTILA sve infrastrukture Bosne i Hercegovine i sad ce joj OSTAT 95% pa jesu li nasi Bosanskohercegovacki politicari jedne obicna MAZGE??? Kad vidim koliko se bore za ukidanja viza ONDA znas KO SU I STA SU! BiH4EVER!
jos da podjelimo imovinu bivse bih na 3 djela i da pocnemo zivjati kao normalni ljudi.