Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
redovi za izdavanje dokumentata bili bi i sada 10 min da one neljudske spodobe od šalteruša rade kako treba. sve zaposleno po rođačkoj i stranačkoj liniji nezna ni nos obrsat došlo radit za šalter. kompjuter im se ruši po tri puta za jednu ličnu kartu. sve to treba istuć i poslat ćaći i materi da čuvaju krave.
" sve to treba istuć i poslat ćaći i materi da čuvaju krave." hahaha svaka čast nisu samo u CIPS-u nesposobne već i one krave u bankama, još atmosferu uljepšava nabildani kompleksaš kojeg bi 90 % mladića istreslo ko šećer,krave se tele po pola sata za dva pečata a brojeve unose sa jednim papkom sa obavezno onim oljuštenim lakom :/ Da dodam jedna radi druga služi da je gledam kako ona se muha oko sebe i ja se pravim fin, a u sebi je*em joj sve po spisku.
OPERIMO PARE.BA nema svakih 5 godina nove licne...jos malo pa ce nam cipove ko psima da ugradjuju...
Sad cemo piscak isto u konzumu na kasi.
a da otvorite npr fabriku VW,Opel,Mercedes,Audi ili BMW pa da narod radi i sta zaradi,nego vi ste dosli da pokusate uzeti koju marku od ovoga naroda, pakuj taj kamion i gas za njemacku da vas ne vidim
Cijene izdavanja licni bi bile nepoznate, dok se vidi koliko fali para "krava"tasima. A cujem da hoce mijenjat nove tablice na autima. Super taman me zulja stoja u djepu. j**m ti drzavu ovakvu.
Kako deru ovaj narod boze sacuvaj ! Svake godine pred ljeto,nove licne,bio-pasosi itd. Pa dokle vise ?
"sve zavisi od institucija svih nivoa vlasti u BiH" U tome grmu lezi zec i svi problemi ove drzave.Ni jedna nas institucija nema ni internet stranice kako treba a ne da osposobi placanje preko istog.Kao sto rece komentator @gladius da su ljudi kako treba ne bi ni do sada bilo problema.
Mamicu vam elektronsku .D Ovo vam dođe kao : "Dođite ovce da vam stavimo zvonce" Ovi dokumenti ne mogu spriječiti nikakav kriminal ili terorizam ali zato vrlo efikasno mogu oduzeti slobodu kretanja.
Koliko vas plaćaju da reklamišete ovaj kamion?
Kad god odem u CIPS, stoji natpis "SISTEM NE RADI", a čujem u susjednoj prostoriji kahvenišu! :/
tako dajte ovcama sta jos treba da se plati? brzo izmislite nesto novo inace necemo imat sta placam DJECU VAM K.RAM
Opet neka nova licna dokumenta ili su to vec, sto se prave nove licne i vozacka.??
da mi je znat zašto otisak prsta lopovi odavno ne trebaju rukavice u bih
i ovu desnu, i ovu desnu.