Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad cete ukinut ovu nelegalnu taksu na kojoj se bogati HDZ biznismeni???
Najveci kriminal oko registracije, svi kesom placaju a nikakvih racuna da drzavi ide... Neki paraf sa pecatom? Plus mup trazi jesil platio privatni tehnicki? Sta njih to briga?
Usaglasiti na državnom nivou (uvesti nešto kao TÜV) inače nema efekta i samo vodi ka podjelama. Već eko nalijepnice stvaraju razlike koje su diskriminatorne
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eko test se radi i u rs samo se ne naplacuje posebno 36km kao u fbih.2 puta radio u rs i oba puta urađen eko test i uredno izdat nalaz testa i predat uz papire za registraciju.Problem je pljacka 36 km od strane fbih.
Razumna odluka. Jos razumnije bi bilo izjednaciti cijenu, pravilnik i neka je svugdje u BIH jedinstveno. Posto postoje podjele pravilnika, onda je logicno da ne vrijede.
Prcccc
Svima koji ne žele znati za eko test koji se svuda u svijetu radi i obavezan je ako želiš voziti auto moraš znati da ne zagađuješ okolinu koja je pri kraju katastrofe
A da se lagano podjeli ovo na tri djela pa nek politicari imaju dovoljno, ipak ste to birali.. sta se koju p.... maaterinu nervirate vas je to izbor.. i ne pljujte, prvi put komentarisem nisam p.... za tastaturom kao vecina vas
Ljudi za 56KM izdaju i eko test kakva je ovo glupost, laz... koliko ja znam ovo je 1 drzava.
Prava odluka, ako bi se makar i deset posto Sarajlija prijavilo u Istočnom Sarajevu radi jeftinijeg tehničkog pregleda, eto nama uskoro i bošnjaka za načelnika Istočnog Sarajeva.
Znaci raspad
Ma nas nasi j.b.u samo da znate mjesto 50 tehnicki pripremi 93 bujrum
Posto je ta taksa ilegalna, svim potpisnicima ovog zakona zelim sto prije da zavrse sa krivicnim prijavama za kradju tog novca od eko takse, vec duzi niz godina! Mafija banditska, samo gledaju kako da opeljese jadni narod!
Eto , tom odlukom ste ujedno priznali i drzavu RS..Nazdravlje..
Nikad nisam htio otići kog genocidaša, iako mi je tu pod nosom.
Zašto ova odluka meni mirise kao nešto dobro za RS, priznavanje nezavisnosti? Joj poseristana i države, govnjari umrite više. Do kada da nas više deru SDA-HDZ-SNSD, krepajte !
Je l neko konta da je ovo prebacivanje nadležnosti na entitete, secesija i rušenje BiH?
Eko test nema smisla jer oni mjere i uzimaju pare a svi prolaze bez obzira na rezultat testa. Ekologija ništa sa time nije dobila samo se džaba uzima ljudima novac. Da to ima ikakvog smisla sva vozila što čade i koja su skinula dpf filter ne bi mogla biti registrovana niti proći na testu a svi znamo da se registruju svi redom pa i oni što voze na lož ulje i čade ko ćiro.
Malo po malo. Evropska pravila i standardi se uvode, pa jednog dana ce samo sprovesti zakon koji kaze da ako si skinuo DPF ili ne ispunjavas norme nisi prosao tehnicki...
cim je jeftinije ne moze mamicu vam lopovsku