Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebemo ti majku svi generalno
Nema od toga ništa druže. Ovo se drukčije riješava. Kurko bi ovaj u Vrhovnoj sudskoj instanci u Americi dovodio Ruse i Kineze. Učite od najjačih! Ja sam svoj posao odradio 1995 i okalio se sa 17 godina po našim šumama. Da je ovo moj posao, da samo znate kako bi mi ovaj bio svejedan u trenutku kada ga sretnem, ne biste vjerovali.
Dati licima da djele pravdu,a koji su postavljeni direkto od sh-g agresora je ravno samubojstvu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja znam lijek za ovog. Znate li vi, dragi saburli Bošnjaci?
@Beringer Nisam ja Mujo, ja sam Sejo. Svi me poznaju još po doprinosima na Teočaku i znaju da se ja ne zezam. Pola minute posla... :)
@Beringer Nedaju meni u dijasporu zbog dosijea iz 1995. godine. Imam zabranu. Tako da si mi ti i ovo tele u VSTV svejedni kao ova dva ćevapa koje sad jedem.
Znaci ja sad mogi trazit na uvid sve slucajeve koji se vode na sudu BiH, kao gradanin ove drzave kad mogu i iz drugih imat uvid, da mi je sad da mi kazu nesmijemi dati neke dikumente na uvid
E cuj mahom srpske gradzane!!!! Jok eto mi napali Smrdiju pa ubijali po Smrdiji...pa stvarno fujjjj kakva su to goFnaaa
Davno sam rekao da ce Tegelija prezivjeti sve kriminalne radnje i izaci jos jaci iz svega toga, pa sam dobijao minuse. :)
Kolki njemu kurton za glavu treba ?
Da li je moguće da ovaj lik i dalje obavlja funkciju predsjednika? Za svoje radnje bi morao biti u ZATVORU!
Šta vi imate išta odobravati udruženjima ili bilo kome iz druge države, treba te smjeniti po hitnom postupku ološu čelavi
jel ovo onaj sto nije podnio ostavku nakon skandala
Nece oni to znati ni procitati. I u njih su u foteljama strucnjaci s kupljenim diplomama. Oni samo tu mogu razaznati ko se, gdje i u koliko krvavom kontekstu spominje, da ga sklone ili uklone. 😒
ma ja nevinašce, slučajno, sve ok nema nista u tome ahahahaha