Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Kolege koji nisu iz tog entiteta" - čitaj "fašisti iz redova HDZa"
Sta ti pricas za tvoju fotelju su potpisali ulazak u Nato!!!Ko o cemu kurve o pestenju!!!Ma fuj kurvaluk na nivou!Dont hate in our state!Dont Forget!
@NigdjeNaSvijetu hahaha ali ne zaboravi podrzavaju se oni svi medjusobno.. vidiš kako je Komšić osvanuo zelen...
Imena?
Shut up, Tegeltija! Nobody said it to you!
MOSTOVI SPAJAJU LJUDE A RAZDVAJAJU DRZAVE!
laži i samo lazi
de ne rise
Pa naravno kad zajedno i pravite ovo sranje od države, lopovski kodeks
varga 900: Pročitaj Ustav BiH pa pronađi gdje to piše "zajedničke" institucije!? Sve dok tako omalovažavate državu, svi oni kojima je BiH jedina domovina, manji entitet će smatrati zloćudnim tumorom na zdravom tkivu države BiH.
Ma laže ko pas,
To sto vam je grad najzagadjeniji na planeti, to nije bitno, ali izjave tegeltije jesu... Bujrum, samo naprijed
Ismijavale te majmune
Daj nam imena
"O vjernici, ne uzimajte Jevreje i Hrišćane za prijatelje i zaštitnike/saveznike, ONE KOJI su jedni drugima prijatelji i zaštitnici. Oni od vas koji to urade, biće od njih. Zaista Allah ne upućuje ljude koji su nepravedni." (5:51)
Ovaj prijevod ukazuje na jevrejsko-kršćanski cionistički savez za kojeg danas svi znamo i čija vojska je Nato kojem toliko željno hrlimo, ne gledajući šta nam Kur'an o tome govori u ovom ajetu - "Oni od vas koji to urade, biće od njih."
To je tvoje lično tumačenje Kur'ana. U tom ajetu piše ne uzimajte "Jehuud" i "Nesaaraa" za prijatelje. Značenje i prevod te dvije riječi je beskraj diskusije bez definitivnih odgovora jer se na drugim mjestima u Kur'anu i Jevreji i Hrišćani nazivaju drugim terminima (Sabijin, Ehlil Kitab, Beni Israil i drugi). A u NATO su zastupljene sve religije koje upražnjava preko 600 miliona stanovnika u 29 država svijeta.
Nema alje nema tita u Bosni se Dodik pita.. Al nebitno bitno da se '' ide '' u nato. A prskeee iip
Slučajni prolaznici, ko bi drugi!
De debilu reci ko ti je čestitao taj usrani dan, usranog entiteta, stvorenog na krvlju nevinih žrtava posebno žena i djece, nezapamćenom genocidu, kulturocidu, urbicidu...
Lažeš keru