Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja ovog Bobana Rajovica. Na zapadu bi prodavao kokice
frajer odvratan po defoltu
@isoo Možda tebi papak. Ima nas ogromna većina kojima je gotivan lik.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Saučesniče, ko je ubio Davida?
struka i nauka a prije svega evolucija je zakazala na ovom punoglavcu celavom
Struka je na slučajeve poput Milana T. i TUŽILAŠTVA upozoravala početkom 2000-ih godina !!! Sa TUŽILAČKIM KOKOŠINJCEM ne može se biti PRAVNA DRŽAVA !!!
Dobro je sve objasnio Tegeltija . Sad po hitnoj proceduri u sve krivicne zakone uvesti ovu promjenu tj. vratiti taj dio zakona iz Sfrj . Tako da vise mahniti ne mogu lutati po ulicama kako hoce , pogotovo oni koji su pocinili zlocin. Ovo se moze rijesiti za sedam dana aamo ako sw uzmu pouke iz slucaja kojeg smo imali sada ,a ispitati odgovornost svih u lancu koji su omogucili da onaj ubije 4 osobe
budale.poput ovog celavog glavica na funkcijama nas ubijaju samo.na drugi nacin
Uh ko se nasao tumaciti
Puna usta vjestackih zuba floroscentne boje
Ama ko je ovaj telegija.jeli on dobar?
E100 ili Type 5 Heavy????
Svi generali nakon bitke. Kako da se baš na ovako malo prostoru nakoti najgori ljudski šljam?!
Celavo-ruzni genocidni fasista.
Crvendaci na aparatima. Ova policija, na koju pljuju SDP botovi, rijesi opasnog kriminalca za par dana. A Titina policija, na koju u trans padaju komunjare, je jurila ovakve kriminalce godinama. Cista istina, koju komunjare ne mogu da podnesu, pa blate policiju. SDP botovi laju na policiju, a za ministra postavljaju Malika Garibiju, sa kupljenom diplomom iz Travnika.
@Nazif ti si idiot. degenerik. sta se tebi ima vise objasnjavati.
Lahko je srat kad sve zavrsi
Tegeltija ne laprdaj struka je upozoravala a vi iz sudskih organa niste nikad nikog procesuirali za ovakve propuste
Drakula.