Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rjesenje problema u BiH ce se brzo rijesiti po uvodjenju sankcija zagrebu i beogradu.
Eu i SAD obznanilo probošnjačkim strankama u Sarajevu da put za zdmlju kandidata ide preko Zagreba a to je nemoguće dok muslimani Hrvatima biraju predstavnika. I da se ta nečuvena praksa mora promieniti i donijeti zakon o njoj 6 mijeseci prije izbora. Veliku sramotu i ljagu su nanijeli sebi probošnjaci sad kad su svi u SAD i EU upoznati s čim su se oni bavili
Opet pitam, jeste li vi normalni? Sve pregovore obustavit dok ne dodje izvinjene za izjave "predsjednika" susjedne zemlje!
Nejma u tom razgovoru niti jedan legitimni Bošnjak. Sumljivo.
Zato odnosi dvije države i jesu ocijenjeni kao dobri.