Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cinjenica je i to da je zataskala ubistvo...
Kad se dokaze nek je smijene sa funkcije i na sudjenje pa u zatvor. Covjek samo kaze da nisu mogli odbaciti njenu kandidaturu na osnovu nedokazanih tvrdnji.
@klixtopkomentari ma goni ba u pm kriminalci sve
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar\je moguce da VSTV imamo 15 degenerika koji bi za saku love i rodjenu majku prodali, to su te cinjenice koji navodi Telgeltija...zasticen od dodika, bakira i covica...
Izabrana je u pravo tijelo, mato tadic, dalida burzic, seada palavric... Idemo dalje, ko je slijedeci strucnjak samo da mi je znati.
Pimitivizam samo takav Tegetlija! Primitivno!
Kako moze ista osoba biti u disciplinskoj proceduri za jedan dogadjaj i simultano od istog organa biti unapredovana na novu funkciju. Daj Tegeltija jesil se najeo ludih gljiva ili ti je Dodik prošarafo mozak! Ako joj se utvrdi odgovornost za nepropisano djelovanje svi sudski procesi koje je dotad vodila bi trebali biti ništavni. Kod nas nema ni zakona niti iko zna kako se tumači i na kraju tumači ga kako ko hoće!
cosa nostra je nista,za ove masone
Jos jedan egomanijak i psihopata koji urinira nakon izvrsenog zlocina. Nesto slicno glavnom junaku iz filma strsljen.
Ona je dno dna ! Prije podne mrzi sebe poslije podne mrzi sve.Žena ima ogromnu mrlju i niko je ne voli. Vi radite za svoje vođe a ne za pravdu i narod.
Kako vlast zaslijepi ljude oni tacno ne vide da im je dosao kraj
Hahahaha, pita li se narod sta ovdje?!?!?
Ovo je ko Branković, po zakonu, a zakon loš i nikakav.
U suštini vi minirate poloćaj Bošnjaka u Pravosudnim institucijama. Dalila je slaba karika zato je i imenuješ, da bi bišnjaci bili na broju a koje svakako možete ucjenjivati i maketi po želji. Nego Tegetlija, zašto tužilaštvo BiH šuti o slučaju PANDRA i zašto je Kemal Čaušević na slobodi? I dali to ima veze sa vašim imenovanjem na tu poziciju koju obnašaš?????
Dao bog pa i ti celo ubrzo osjetio istu bol koju imaju Muriz Memic i Davor Dragicevic od te vase poltronske profesionalnosti i rezimske poslusnosti.
pisam mu se u ustako mi ovdje blokira i skida lajkove
SDA cinjenicama
Tegeltija, prilikom izbora Dalide Burzić rukovodili ste se isključivo mojim malim Tomicom
Zajednicki imenitelj Pravosudne Kanalizacije...