Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nije, onda nam odgovorite na vrlo jednostavno pitanje: Ko je ubio Dženana i Davida? Hvala.
ako nije...neka onda narede pripadnicima obavjestajne stranacke agencije da donesu diplome na vjestacenje...
@PosavkaRakija Vjerujete više svojim očima nego meni??!!
Pa nase krivosuđe je vise otjeralo omladine iz drzave nego prosli rat.
Izjavi lik koji je snimljen da trazi i uzima mito, a onda neokrznut hladno sudi covjeku od kojeg je trazio mito, a koji ga he i snimio kak ga uzima. Koji kloc....
Ti bi trebao biti u zatvoru a i tvoj odvratni kriminalac Muhamed Ahanovic
Rekao sam vec prije da Tegeltija ce izaci jos jaci iz one afere.
da smo barem kojim slučajem na divljem zapadu tebe bi narod već linčovo, međutim srećom ovdje nema pravde ni zakona ni kolko na divljem zapadu.
Ma sve go kriminalac u vladi i oko vlade. Gdje su krivične projave? A ti, govno jedno još izlaziš s takvim izjavama. Hajde što nemaš obraza, niko to od tebe i ne očekuješ, nego što nas smatraš debilima.
Koji bezobrazluk, asocira me na ono Karađićevo ubjeđivanje da sami sebe granatiramo i ubijamo snajperskim hitcima.
Pravosuđe nam je ko Tegeltijina šauma
Vjerujete više svojim očima nego meni??!!
Gospodine Tegeltija, učtivo Vam se nahebem majke bezobrazne!
Ukinite me al mu moram hebati mamu mrtvu i sve živo što mu se kreće zemljom i rod i porod majku ti tvoju zlocinacku djubre jedno garantujem ti zivotom da će ti slučaj Dzenan Memic doći jedno 20 robije u onom novom zatvoru jer za takve se i pravo idiote
Jes dobro je kako si ti?
Što je rekao Prieb? To je ono što se gleda a ne laži njega, jednog od najpodmazanijih točkova korumpiranog sistema.
Od lazi ostao celav a i dalje laze. Sad mu pocinje da raste nos kao u pinokia
jakako...šta građani znaju kad su oni obična marva za glasanje
Znate onaj VIC kad se MUJO vozio po AUTOPUTU u pogrešnom smjeru ! I dok se vozio slušao je RADIO, a spiker je USPANIČENIM GLASOM obavještavao vozače da primaju dojave građana da na AUTOPUTU JEDNA BUDALA vozi u POGREŠNOM SMJERU !!! Na to će MUJO: Čuj JEDNA, ma ima ih STOTINE ! E to ti je POGREŠNA PRERCEPCIJA GRAĐANA o JEDNOJ BUDALI !!!