Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvoje otkucava potkovani konju! Vidjet ces ko ce ostati a ko propasti 😁
Svojom izjavom, ponašanjem i stavljanjem na raspolaganje odlukama milorada Prekršio si član 10. zakona o VSTV-u u kojem stoji da članovi vijeća i komisija, kao ni osoblje vijeća ne smiju obavljati bilo kakvu funkciju u političkoj partiji ili fondacijama koje su povezane sa partijom, niti SUDJELOVATI u bilo kakvim aktivnostima poduzetim od političke partije!!!
Napravio si disciplinski prekršaj povredom NEPRISTRASNOSTI!!! POGAZIO SI I SVEČANU ZAKLETVU TUŽILAŠTVA BIH U KOJOJ SE SPOMINJE USTAV BIH I BOSNA I HERCEGOVINA KOJE SVOK JIM POSLJEDNJIM POSTUPCIMA I STAVLJANJEM NA RASPOLAGANJE ENTITETU I MILORADU I BLOKADAMA I SAM NE POŠTUJEŠ!!!!
Takvi će otići na smetljište historije, jer ne zaboravi, doći će vrijeme da će se odgovarati za svoje postupke! Neko sve ovo bilježi!
jedan glas jedan predsjednik Dejton 2 Mirsad Hadzikadic i platforma za progres ima rješenje.. 💥💥💥💥💥
Ne smeta nama tvoja izjava već ti lipicaneru i tvoje bahato koruptivno-mafijaško ponašanje. Da je sreće čim dođeš na posao treba te uhapsiti. A što se tiče Osmanovića. Uh, malo ih je ali su dobro raspoređeni. Uhljebili se pravo.
da Bog da ti taj mladež zloćudan bio ćelo ćelavi glaviću
glupsonu rečenica nema smisla nikako