Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Transparentna? Zna li ovaj šta ta riječ znači?
Ja bih da vi odmah kupite dva neka se ima , ebo narod ;-)
Ko ce vam dati gorivo kad je rafinerijama blokirani racuni.Hjebase vas braca Rusi..!Jos kad vam uvale stari helikopter ko Srbuji sto pripremaju migove sto ce na istim biti nova samo boja..
Transparentno ćete na smetljište.
Nije glavno pitanje da li je i koliko transparentno, već šta će nam u ovom trenutku!!! Više od 5 godina ne plaćaju se doprinosi u Kliničkom centru, nema lijekova i materijala, 3 banke propale, ekonomija mrtva...a prioritet su helikopter i preplaćene elektronske zdravstvene knjižice???? Bagro profiterska na vlasti, sve se vraća...
6 mil za helikopter 3,4 mil za podjelu medju glavonjama
Narod im nema sta da jede oni kupuju neke Migove ,tenkove , avione, oruzje.Pametnom dosta sta slijedi.Mnogi su i prije rekli ma nece, A ponovit ce se itekako. Ovo sve ne vodi na dobro.Narod na rubu propasti.
Treba vama donirati jednog kamikazu sa tim helikopterom narod ce od usta odvojiti da se to sve plati