Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti ljudi, migranti, dolaze masovno, nisu to pojedinačni slučajevi, pa da ih ne možeš pratiti. Niko me ne može ubijediti da na istočnoj granici koja je ujedno i rijeka, mi ne možemo spriječiti njihov ulazak, odnosno prelazak preko Drine, ili bar suzbiti !! To babama svojim, i djeci pričajte ! Ovo su viši, vjerovatno financijski interesi.
@Last Mohican Na racun ovih "migranata" BiH je kasirala preko 70 Mil.Eur.Pa prokontaj malo zasto se ne zaustave ili vrate u srbiju.
@Alligator nije BiH. Te pare je dobio IOM za njihovo zbrinjavanje u BiH, a pare uzimaju pojednici, prokonto sam ja ...
Tandzara trrr dzenaza merhum😂
Ocigledno ce narodu puci film pa ce narod uzeti stvar u svoje ruke i protjerati ovu bagru sa bliskog istoka jer od ovih foteljasa nema hajra nikakvog
apsurd je da migranti prodju kroz grcku makedoniju srbiju pusti ih se u BiH i tu istaju, a veleizdajnik dodik pomaze u tome kao vuciceva marioneta,pa samo slijepac ne vidi o cemu je rijec!
BiH lider ne mogu nista rijesiti sami ....a ne daju da im se nego petlja u posao
kako ce rjesit kada oni koji su zaduzeni...a to su uhljebi iz obavjestajne nisu strucni...sta vise...kupljene diplome vecina ima...znaju samo dilat i politicka ubistva trovanjem izvrsavat...po uzoru na svoju maticnu udba...