Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nivo lizanja guzova turcima maksimalan
Nista dok se braca Turci i Serbi ne dogovore, bas kao nekada... Pisuci o pravu prve bracne noci izmedju ostaloga govori..."Licimo li vise na svoje oceve ili na Turke, pitao se, svojevremeno jedan od rijetkih srpskih intelektualaca kritickog misljenja"... U jednoj turskoj hronici iz 15. vijeka stoji zapisano: “Od Srba oduzmi dvoje jedno je kcerka, drugo je imanje. Da dodam: Nije mi drago, ovo mora da je strasno, ali ne podvaljujte drugima dijelove svoje mracne proslosti.
Lako je Srbiji.doseci visoki stupanj ekonomske saradnje sa Turskom,ipak je to isti narod ,bar etnicki.500 godina.saradnje.Turaka sa Srpkinjama nije malo