Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I taj vsvt je skupina budaletina nikog normalnog tu nema
Ruzic Jukic... pa ta zena nema kapacitet da vodi tezgu na pijaci
ti si smrad je...ti Dodik zenu
Najveci strucnjak od svih clanova VSTV-a je Goran Nezirovic, covjek je zivuca enciklopedija, mislim da bi se ipak ovi polupismeni clanovi poput Tegeltije trebaju malo pritajiti i podrzati prijedloge strucnjaka poput Nezirovica.
vidi mu keramike u ustima izgleda isti kvalitet ko u mom wc-u
Kako ovakve stvari mogu proci nekaznjeno? Dosije koji su obradjivani unisteni i niko ne odgovara za to. U sudskom procesu nestane dokumentacija koja tereti Dragana Covica i niko ne odgovara za to. Neko je morao biti odgovoran za tu dokumentaciju. Ako je dokumentacija nestala onda mora odgovarati onaj koji je bio odgovoran za nju.
Šta očekivati od tužiteljstva i sudstva koji se cijelo vrijeme bezuspješno bave sami sa sobom.
Ruzan
i knjige iz katastra u rs pojela maca i dejtonski sporazum poje neko pirane jedne
Sto mi je poznat odnekle ovaj celo sa slike 😂😂😂😂
Ja vjerujem da je tvoj medzu prvim unisten