Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da imas imalo casti i postenja gubicaru dao bi ostavku davno...
Vidi mu se na faci da dzini vladaju njim
pitanje disciplinskoj komisiji zasto doticni sa slike nije suspendovan sa duznosti kao i u svakoj drugoj civiliziranoj zemlji dok se ne utvrdi odgovornost istoga. Obavezno protesti za smjenu kompletnog tuzilastava i uvodjenje stranaca po istom principu kako je napravljen i ustavni sud BiH!!!
Ne mogu pod pritiskom ali mogu radit kad su potkovani 🤣😂😂
Kretenu ti već nagovjestavas da neces biti tu, jer te sramota ako te narod zvao vani da izadjes, nemas obraza izaci. Ides ti svakako sa funkcije !
oćito da je dalida izbrijala predsjednika pa gubi snagu i nešto nije dobro ispod kreacije
ne mogu da vjerujem da se ovo djubre jos uvijek pita nesto, pa sta nam radite majku vam je6em gori ste od cetnika
Daj ostavku i nis se nece desiti ...
zar si jos tu?odlaaaazzziiii,halooooo
Jeli ovo profil prvog čovjeka VSTV-a jedne evropske države.Izgleda i ponaša se kao pravi fakin.
Pored svega navedenog on se i dalje bori za svoju fotelju ne pada mu napamet da podnese ostavku. Upsss o cemu ja pricam ostavka kod nasih politicara ne postoji jer da postoji svaki bi bio irgeta na gradjevini jbg tesko se rastati od ogromne plate.
Pozicija predsjednika VSTV-a institucije koja bira tuzioce i sudije je u rangu predsjednika Suda i vise je nego odgovorna i skakljiva. Sramota je preslaba rijec kojom bi se opisao kredibilitet i moralna odgovornost osobe koja u kaficu obecava da ce pogledati predmet tuziteljice koju zna ili ne zna,nebitno.
Jel ti potkivas kad pod DODIKOVIM pritiskom?
Jesi dao ostavku lopove više i taj tvoj lopovski sud bez granica.
THE END CELO!!