Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima da se ponasate kako Ustav kaze, a ne djikan iz Laktasa.
@Limeta U redu...Sto vlasti iz Federacije nisu ispostovale 120 odluka Ustavnog suda BIH?Kunete se u taj sud a prvi ga vi ne postujete...
@Limeta ...evo i ovaj pokušava da bude duhovit... a onda dođe admiral Nelson i postroji ih ko pačiće male... živele večne, prelepe i uvijek učinkovite sankcije :))))
Bosna i Hercegovina je na putu ka članstvu u NATO...hvala vam za to...sastajte se vi do mile volje
@pele82 meni samo nije jasno zašto vam je NATO (protiv kojeg su svi normalni ljudi EU zemalja) non-plus-ultra? toliko iscentrifugirani mozgovi baš?!
@samsepi0l..... "malo" si mi nenormalan. je l' to nešto genetski ili su te babo i mama tako (ne)vaspitali? sikter!
Kad je Mektic govorio bolesnjacima d a ce vidjeti sta ih ceka i kakvo zlo kad glasuju za novo Vijece ministara oni se smijali ... evo sad sta imamo ... ali na stranu salu to je pritisak i medjun.zajednice i OHR i treba biti oprezan a na svaki potez snsd i hdz mudro reagirati pa cak paziti na poteze pojedinaca u Sda jer nisu bas svi u Vinkl sto kaze jedan lik..
Zbog ove situacije će se svi investitori iz arapskih zemalja razbježati. Treba smiriti situaciju i pokupiti lovu za još koje naselje. Ali oni više nedolaze jer su prevareni, a i zbog novonastale situacije i činjenice da BiH ima male šanske u idućih 30g ući u EU. Taj drugi sloj se nadao jeftino ući u EU.
Mogu misliti kakvih je "zanimljivih prijedloga" doslo od ovih ublehasa.
Mnogi ne znaju da se ponašaju. Kad potpišeš jedan mirovni sporazum kao što je Dejtonski onda ga se moraš pridržavati a ne mjenjati kako ti se dopada. Dejtonski sporazum definiše u BiH dva Entiteta i to tako da se jedan drugom ne mogu tek tako mješati u interne poslove. A to se dobro ignoriše. Ili se možda tako svađaju da bi zapad prebacio koju milijardu za mir, ali toga nema više. Ako BiH ne funkcioniše, samo je još dalje razdjele, jer je već podjeljena.
E, jel vam sad jasno, e neka je, hajde sad fino nastavite jest` govna kao i do sad....
Da li je moguće da Dodik ,dvojica Tegeltijs,Šarović i ostali političari iz RS-a ,treba vratiti u osnovnu školu, kad stavljaju entitetske odluke NS RS iznad državnih i zabranjuju im rad na nivou države BiH Radi zabrane rada u državnim organima mora im se uskratiti i plata za nerad. Očito da neobavljaju redovne sistematske ljekarske preglede.
HAHA... sad dolazi igra izvlacenja iz ghovana u koje su se uvukli zajedno sa Dodikom… isto ko sa NATO-m... HAHA
ko sto neko rece ovaj ne zna jel doso il poso, nakon sto im je amerika ocitala lekciju jadnik vise ne zna ni sta prica
Tako je Telgetija, nek vam Dodik kaze sta da mislite. Ne bi ni znali da ste ugrozeni da vam nije Dodika.
Što dalje od BiH, to bolje za budućnost djece.
Naprijed, rastjerajte još ovo malo sirotinje sto se predomišlja da li da ide u Njemačku ili da ostane...
🇺🇸🇺🇸🇺🇸 Baja-sad ce se otvoriti knjige dugo-godisnjeg maltretiranja drugih naroda ..ali,pretjerao si Baja..🇺🇸..samo ti melji i ukopavaj se u zivo blato-vec si do struka jos koja sedmica i pocet ce svi normalno razmisljati..nego ti si taj koji neda da se vatra ugasi..Mile ti si taj koji pali pozare mrznje u BiH..i ja se nadam i Boga molim da te vise sklone Fasisto.
Kako nece biti nejasnoca kad ih vodi bivsi svercer ciji je mentalni sklop (ne)dozrio na poseban nacin i kao takav - apstraktan. Budite zahvalni Allahu sto vas je naucio sta je malo, manje i najmanje, a sta veliko, vece i najvece da se ne izgubite u vlastitoj glavi.
Pa zbog ovakvih stavova BiH je u VELIKOJ KRIZI !!! Ako je neko iz RS ili FBiH predložen i izabran na određenu funkciju u DRŽAVI, to znači da od tog momenta predstavlja BiH i odnosno sve GRAĐANE BiH, a ne pojedine grupe iz kojih je predložen !!! U normalnim zemljama ovo bi se nazvalo PROTUUSTAVNIM djelovanjem ili PUČEM !!!
Uvode Bonton. Konacno