Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovog poslusnika je Plenkovic gospodin jedan po jedan .
@Incko nebi se niko ni plekao, pogotovo ne iz HR, da npr Muharem nije skontao da se može izjasniti Hrvatom i biti biran od ostale braće za stolicu u skupštini. Ili Komšo, par excellence za preglasavat druge.
Docekan kao kralj u ssrajevu dodji nam opet
Vode , energija i jeftina radna snaga, to su interesi Hrvatske u BiH. Nikakav ravnopravan status nekih manjina i većina. Svi koji mašu zastavom konstitutivnosti u ulozi su sprovedbe gore navedenih interesa uključujući i vlastite. Od strane Srbije ista situacija. Nema ovdje nikakve mržnje već uprošteno objašnjenje ekonomskih interesa naših susjeda.
Ovaj Tegeltija isti ko Tasko Nacic,ne zna se obratiti novinarima jedino zna slijepo slusati onog medjeda.
Oooooo mirotovorac ko to zavadi BiH i HR ..ja samo znam da tvoji i plenkyevi dobro suradjuju kao nekad u karadjordjevu ...
ljudi moji sto cetniku dajete toliko paznje u sumskim novinama zavisnim niko ga ni nespominje
hoćeš reći srpski i hrvatski separatisti imaju dobre odnose.
Ne mogu se prestati smijati koliko je narod glup i opet ćete izabrati iste. Zar ovaj nije pod bojkotom vlasti? Dokle će vas zvati glupim Bosancima?
Podjeliti hrvatsku sa Talijanima Mađarima i Srbijom,
kozmetika ali barem gospodski..nije ko onaj sinjski djilkoš!!!
Hvala Bogu da se sastala hrvatsko -srpska diplomacija
Pa znamo da su odnosi RS i Hrvatske više nego dobri.Nismo ludi
Čitaj Republika Srpska i Republika Hrvatska
Isto vam misle i Plenkovic i Milanovic. Razlika je samo sto je Milanovic direktan, udara djonom. A vase bijesne reakcije na to pokazuju da je u vama nesklad, da ste nesigurni i prestravljeni oko BiH i njene buducnosti i da li cete imati uvijek podrsku. To je Zokiju i bio cilj, da vas testira, a vi ste se i pokazali bas kako je i htio.
Plenković insistira na legitimnom predstavljanju a postavlja se pitanje ko to nije legitimno predstavljen, samo Čović ostali svi jesu, a zašto nije. Nije zato što se udružio sa Dodikom u rušenju BiH. Zar nije legitimno pravo Bošnjaka i drugih koji žive u BiH da štite svoju državu od rušenja pa i od djelovanja Dragana Čovića koji je u ratu slao zarobljene Bošnjake na prisilan rad. Jednostavno Draganu Čoviću se ne vjeruje.
Dajte ovoj dvojici pustite snimak ove vaterpolo tuče ženskih ekipa iz Hrvatske i Srbije, jedna rekla vi ste rušili moj Dubrovnik a ova druga odgovorila htjeli smo napraviti veći i ljepši
Bijela Evropa coming soon ❤
Pa zar ovog lopova nije stid stati pred kameru?! Bem te zivote!