Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je za svaku pohvalu, odavno sam zelio ovo organizovati i kod nas, al vrijeme, obaveze i sve sto ide jednostavno nisam stigao. Zato EKIPI koja stoji iza ovog projekta svaka cast RESPECT !!! Nazalost necu tada biti u BiH al se nadam da ce te uraditi video snimke. Samo jos jedna stvar sama cinjenica da niko ne komentarise pozitivno ovu vijest koja je za svaku pohvalu govori o nama i nasem drustvu, da je u pitanju neki ministar, neko parkiranje, kradja itd po 200 komentara. @ Thraore izvini al molim te ne supljiraj uradi prvo nesto sam pa onda pricaj drugima.
Koji kriterij je odabir govornika?Pola od odabranih govornika ima političku pozadinu, a vala siti smo i kontinuirane lafine jednog od govornika.Čuj stručnjak za ruralni razvoj - e vala smo seljaci.
Več viđeno 2010. godine
Ovo NIJE prvi TEDx u Sarajevu. Prvi je održan nekad u proljeće 2010. godine, kino Meeting Point. Dajte se malo informišite prije nego objavite vijest!
Pa bio je vec jedan TEDx : http://www.radiosarajevo.ba/content/view/20028/77/
Ne moze ovdje nista normalno doci (sto je za pohvalu),a da nije docekano sa prezirom...7am komentara,sta reci?
Hvala Bogu pa smo poceli prihvatati kvalitetne stvari iz svijeta. Svaka cast osobi kojoj je palo na pamet da TED dovede u Sarajevo! :)
Svaka cast za inicijativu
onog nacionalistu Tunju pozvali..e pa sad mi se i ne ide...nema osobe sa gorim ljudskim vrijednostima od njega!
Bravo!
to se trazi hvala klixu za ovu vijest
Kad vidim da ce predavati onaj Tunjoglavac, odmah mi se zgadi inicijativa. Taj ishlapljeli nazovi-beg ne zna je li poso ili doso! Za 50 maraka ga mozes kupit da prica kako crno ustvari nije crno, nego je bijelo.