Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah poslije njega je trebao neko izaći sa zastavom Palestine i dati njemu da je drži i dok on drži zastavu da ovaj kaže da se Palestinci svakodnevno maltretiraju i da je Izrael okupirao državu Palestinu.
heheh koja budala ovo dislajka :)
Hajde neka ti vrsni strucnjaci kazu kojeg naroda je pobijeno najvise, odmah poslije jevreja, u drugom svjetskom ratu? Pricam o postotcima? Bosnjaka... Halo, u odnosu na cijeli svijet, jevreji, pa Bosnjaci... Spomene li se to, naucnici moji, ikada u holokaustu? Spomene li se holokaust nad Bosnjacima od '92. pa do dan danas? Kada nametnuta dejtonska nakaradna tvorevina progoni Bosnjake sa svojih ognjista u RSkoj uz pomoc posrbljenih bosnjaka u Federaciji? Primjer: ukinuto osiguranje povratnicima u RSku, RSka nece da ih osigura, pa povratnici moraju da se prijavljuju u Federaciju, ZBOG OSNOVNOG LJUDSKOG PRAVA NA LIJECENJE??? Genocidno protjerivanje iz RSke se nastavlja, "legalnim" putevima... Jadni jevreji...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
...naljutiće se west hercegovci, east srbi i middle bošnjaci...jero nabrojano, prema najnovijim verzijama njihovih istorija, ni mrava nisu zgazili...
bell.....ništa ti ne skonta šta commie reče, važno se zakačit na komentar:)))
bella...kada shvatiš samog sebe javi se:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mene je sramota ovih fasistickih pisanija na ovoj temi! molim redakciju klix-a da preduzme odgovarajuce mjere, ovakve stvari se jednostavno ne smiju dozvoliti.
Holokaust nad jevrejima u drugom svjeskom ratu nema nista sa Palestinom. To je istorijska cinjenica. Junacenje ustasa nad nenaoruzanim civilima, pod pokroviteljstvom Njemacke. Glupo je uopste vezivati Palestinu i holokaust. Tauber ne provodi politiku Izraelske drzave niti ima ista s tom politkom. Imena pobijenih u Sarajevu, nekad ispisana na zidovima tvrdjave na Vracama uglavnom su jevrejska.
tacno tako amer_c, potpisujem
Bio je to sumrak civilizacije, a gospodine Tauber u BiH je bila NDH, i Njemacka okupaciona snaga..Ne samo da su slali stanovnike Sarajeva Jevreje u logore, slali su svakoga ko nije podrzavao novi poredak..Koliko su samo jevreja spasili stanovnici Sarajeva od progona, puno, puno. Ako se gospodin Tauber sjeca, za vrijeme srpske agresije na Bosnu mnoge jevrejske porodice iz Izraela ponudilie su svoj dom izbjeglicama iz BiH, jer kako su rekli to je najmanje sto mogu uciniti sarajlijama, sarajlijama koji su spasili njihove familije od unistenja. Tuga je sada sto isti danasnja jevrejska drzava provodi istu politiku kao nacisticka njemacka, drzeci u logorima palestinsku populaciju, bombarduju ih kada hoce, pustaju na kontrolnim punktovima kako zele... da ne nabrajam..Barem bi trebali promjeniti tu politiku zbog svoje proslosti jer znaju veoma dobro kako je..
Jevreji opet zele izvuci neku korist, oni kad prnu razmisljaju kako je steta sto metan izlazi besplatno te kako bi isti trebali nekako iskoristiti tj. naplatiti.
pogan
JASENOVAC JE BIO VEOMA EFIKASAN OBZIROM NA POSTIZANJE CILJA
Nemoj tako, Jasenovac, Aušvic i Srebrenica su najveće sramote 20-tog vijeka.
Jesu lui ovo sve jevreji u sali ja sta ih je i sve satro ugroyeni p.m.
Vidite kako jevreji cijene svoje žrtve i oni će to spominjati dok je svijeta i vijeka, zato Bošnjaci, učite.
......ovaj Tauber kasni(što bi reko narod "izosto"), ovo su poznate stvari.za jednog jevreja je prilično neobavješten ili je to iznova potreba da se skrene pažnja sa (ne)djela jevreja nakon holokausta u 2.s.r
Ma hajd vise ne serite. Kada se tzv drzava Izrael izvine narodu Bosne i Hercegovine zovg uspostavljanja i odrzavanja tzv diplomatskih odnosa sa tzv RS- om onda ce jevreji moci da gnjave oko holokausta. Bosna je dobrano zaduzila jevreje kada su ih katolici protjerali iz spanije...
Nekako mi ih nije žao, jebiga
Ko ga je pocinio ?
Hoćeš odštetu ???