Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta imamo od toga osim što se potroše milion da oni malo prošetaju po evropskim zemljama? Besmisleno i glupo, zar ne?
ma ko je maja tatic? i kakav je to bend aleksandria? o cemu ona prica? kako li ce feget dejan kukric ovo prezivjeti..?
Pjevaj Stanoje, jer sve dok pjevas dobroje al kad pocnes da pevas vec nije. Trobojke ce biti al Francuske a tvoja nece maknut sa tvoje planine.
s-e-r-e-m se na EUviziju
jeste grdna majko mila
Odakle RTRS-u pare za Eurosong? Zar ova zena stvarno misli da je nekome bitna. Treba nju i neki bend finansirati da se malo zabave, odustale mnogo bogatije zemlje i bitniji bendovi, i ko je ona uopste? Zna li neko neku njenu pjesmu?
svaka čast na odluci i da je sreće te bi se pare dale za zemaljski muzej, a ti majo ako ti se ide živa bila digni kredit i sretno
Ma to je promasen projekat od samog pocetka.Prvi predstavnik BiH na Eurosongu,Muhamed Fazlagic Fazla koga su opkoljene Sarajlije poslale odvajajuci od svojih usta ,je posle toga ostao u Njemackoj raditi gaze za dvjesto maraka.Nema tu patriotizma,gledaju samo da se ogrebu za koju milju maraka i to je to .
nedajte prasici da opet ide
Majo, ja bi´ te napaj`o !
....SVE STO OD VAS TAMO DOLAZI,IZ BANJe LUKE,SVE JE NAZALOST NACIONALISTICKO-RELIGIJSKI OBOJENO ILI JE TAKO KONPICIRANO DA JE USMJERENO PROTIV ZAPADNE EVROPE (znaci zapadnoevropskih kriscana) ILI JE USMJERENO PROTIV ORIJENTA (dakle islamskih zemalja tj. muslimana) I ISKRENO RECENO VASA ME ZABRINUTOST ZA BIH I TOLIKI ANGAZMAN ZABRINJAVA I NE MIRISE NA DOBRO. IMA JEDNA POSLOVICA : \"KO VAS NEZNA SKUPO CE VAS PLATIT\".
bosanske muslimanske izbjeglice po skandinavskim zemljama ce se pojesti zive jer ove godine nece imati za koga glasati na eurosongu. ostala im j samo albanija :))))))
ako ce te televizijske kuce placati odlazak onda sretan put,ali ako ce drzava morati snositi troskove ucestvovanja onda bi trebali odustati.zamislite kakav bi apsurd bio da mi rasipamo novac na \'\'gluposti\'\' dok je u drzavi stanje katastrofalno.
Kako vas nije stid sad izaci pred javnost,kad ste to javnost pitali koga bi zeljeli poslati na Eurosong?? Kad narod nema pravo da bira i treba da odustanemo!!!
Pa ukinite nam još i to, jednu od malo šansi da se ova zemlja pokaže u nečem lijepom, pozitivnom... Dajte prdonja nek se brukaju po Evropi i svijetu. To je važno. Puna Bjelašnica vikendom službenih vozila. Tamo neki lik udario u Špirićev službeni auto dok se vozio ka svojoj vikendici. Pa kako to da se službenim autom ide na vikendice, planine, švalerancije i sl.?????????????? A na Song se nema para??????????????? UZMITE NAM I ZRAK DA NE DIŠEMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vizija je kao takmicenje i festival totalno degradirana. Unapred se svake godine zna koja je pjesma pobjednik, odnosno ko je dao najvise para za pobjedu. Ovo takmicenje je prevazidjeno, zapadne zemlje vec odavno ga ne zarezuju, zato salju anonimuse, jer se i ne trude da pobijede. Treba osmisliti nesto novo, na sasvim drugim osnovama. Podrzavam odluku da se ne ucestvuje .je .
Mi smo za Evroviziju, ali da nas predstavlja Dino M. ili Hanka, a može i Rizo Hamidović komotno.