Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli me kurko ja cu sa svojom rajom uzet šleper alkohola zalibo nas za merlina. ko debil vani da se smrznem uz onog plagijatora? ne pada mi na pamet.
Ja bi najradije otišo u Banja Luku na doček, tamo ne brane ništa.
ne zaboravite samo pripremiti i šleper rasola....
Znači, alkohol zdraooo ??? Šerijat wellcome ? Ako je i u Džalalabadu-previše je.
Zabranjen alkohol droga bujrum
vaše priče i šupljarije. dajte građanima podsticaje za plin i ćumur, narod je nazebao.
Seres kvake..a netko sigurno nece docekati jutro..stvar statistike, sudbine, nazalost...i to neces sprijeciti zabranom tocenja alkohola
Oni koji su prijetnja, ne piju. 😂
Cista glupost, vlada nas godinama ubjeduje kako su oni jedini koji mogu cuvati red u drustvu a u isto vrijeme brane cugu na bilo kojem vecem okupljanju jer ne mogu uraditi jedini posao koji imaju. Ako se vec odrzava koncert, onda nek fino plate obezbjedjenje koje ce sprijeciti pomenute nerede. Do kada cemo sutiti i trpiti ove imbecile koji sebi za pravo daju da diktiraju sta mi, narod smijemo i ne smijemo sami sebi raditi.....
Je bo vas Merlin
Molim Klix da nas ne masira ovakvim pričama poznatih stručnjaka !!! Ispada da je točenje alkohola problem, a ne alkoholizirano stanje nakon konzumacije!!!
Budala ako hoce belaj da napravi on ce to uraditi i sa i bez alkohola. Na kraju krajeva od kuce se mogu ponapijati i sta onda - imate toliko dobro obezbjedjenje da ce te im zabraniti prilaz??? Pazite se vi ovakvih kao u Turskoj.
Turska posla. ...zato sam i otišao iz tog vilajeta.
Bosnjakinje, hajte vi kod nas u istocno, pustite bliskoistocno. Pa se olesite od alkohola. Sjecate se kako ste na Cecu masovno dolazile?
Tako je Rasemu majka Zumreta vidjela uzivo na RTRS-u na koncertu i slomila je kad je kuci dosla.
Rodjak hajd ne rise!!! Uvijek je bilo budala i nikada nije bilo nekih velikih problema za novu iako su svi mogli piti.....
Tužan je doček Nove godine bez malo veselja i opuštanja. Još je tužniji kad znaš da ti brane sve živo. Pa jbm ko da živite u policijskoj državi...
Mene pjesme tog Merlina hitaju u depresiju. Još ako nema šta da se popije na tom nazovi-dočeku, gdje je tu veselje što smo pregurali ovu i dočekali Novu 2017.? Al, dozvoljavam da ga ljudi vole slušati, eto... Al, šta da se pije na dočeku? Ljimunada? Čaj, kahva ? Ooooooo zemljo otvori se !!!
@kiksi11 Ispisujem se iz vjere i sistema koji mi na Novu godinu brani čašicu alkohola ! Puuu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
najvaznije je da ne bude srba vise od 2 procenta bez alkohola nije problem
Zato ce mladih Bosnjakinja biti po istocnom SA koliko hoces, koje ce da prebjegnu iz bliskoistocnog SA da se olese od alkohola.
Isto tako su dolazile i na Cecin koncert. Pa Zumreta vidjela cerku Rasemu uzivo na RTRS i slomila je kad je kuci dosla.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
WTF, who IS you ?