Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko vidim sve će biti po starom.Svi se uslikaše, izjava na kamare, obećanja bez pokrića, protokoli. Helem, tresla se gora rodio se miš - a para nema pa nema. Komentar???
Paraziti opet imaju plate za nerad!
IMA LI KAKVA FINA DJEVOJKA DA NE LAZE I DA NE VARA
Nasa pobjeda. Cestitke nama.
"oskara" za pisca govora, tj. naslova ... samo jedna mala primjedba ... trebalo je u govoru (a i u naslovu) napisati : ostvario se hiljadigodišnji san građana ove zemlje; imaju zemaljski muzej; hvala svim borcima za slobodu koji su nam to omogućili ... sarkazam naravno