Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je nista, Mandic se hvali u opcini Centar kad pokosi travu 🤣okači na fb
Hahahahahhahah 😂😂
nije da samo objavi kad se pokosi trava, nekad zna cak i pokoji kontejner uslikat
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve je ovo ista ubleha kao i svi ostali
Novo Sarajevo bez pomaka! Ulice su prljave od onih kamiona za smece! To je show! Zatim to sve isparava! Gdje su ovi sto peru ulice, da detaljno operu a ne prskaju. Sklonit ćemo auta ako treba! Neka KJKP rad uposli višak radnika iz GRAS-a, moći će se sve stići svakako prave primaju iz budžeta KS obje firme! Pokrenite se Tanovicu, Nidze vas nema
Razocarenje totalno od nacelnika Centra i Novog Sarajeva i uopste od nove kantonalne vlade .. valjanje u blatu i dalje ..
Pa kako ce ista dobro biti kad je doveo onog elisa, kockoglavo burence, koji je umislio da se za sve pita i dovodi svoje sandze da upravljaju poslovnim prostorima i dozvolama. Kriminalac pravi a jos i pravi neotesani primitivni seljak, a ustvari samo jedna mala seoska iskompleksirana varalica. Ako Hasane zelis da napravis nesto dobro prvo se moras njega i njegovih kriminalaca rijesiti.
Prethodni načelnik,bio je jedan od najboljih u gradu.Narod hoće promjene.E narode što si tražio to si i dobio.
Kakav debil nesposobni
Nažalost, moram primjetiti da se trojka nije snašla u ulozo pozicije. Znam da ima dosta opstrukciju, znam da su ušli u praktično neprijateljsku atmosferu u opštinama, među zaposlene uhljebe, ali čini se da nisu uspjeli angažovati sposobne i uspješne, osobe sa znanjem i ambicijama. Već je previše vremena prošlo, a ne uspijevaju pokrenuti baš ništa bitno da bi se moglo reći da nešto rade. Osim možda ministra saobraćaja.
Svi su isti, prikazuju prazne kontejnere, kako se cvijece zalijeva, asfaltirane ceste po sporednim ulicana ukupne duzine par stotina metara, dok su glavne ceste postale makadamske, trotoari mjesecima neasfaltirani, smeca po ulicama kao nikada do sada, a stalno bruje o akciji ciscenja grada, sve ono sto se podrazumjeva, oni prikazuju kao nekakvu senzaciju i rezultat njihovog djelovanja...jadni mi svi sa njima 🤔
Jedino konkretno sto ovaj covjek moze je da budw doktor za sta se i skolovao Ali me za bovo sarajevo Skroz je fulio sve
Ako neko dobar doktor ne znaci i da je dobar nacelnik. Doktori neka se drze svoje profesije.
Jel se i ovdje za sve pita Elis Hrkalovic? Radi li sandzacka veza, nacelnice?
Shodno našem održanom sastanku u opcini Novo Sarajevo od dana 28.05.2021. godine i shodno ispostovanim zakljuccima od građana ulice Orasacka ovim putem pozivamo Nacelnika Tanovica da izađe na teren, da dodete u našu ulicu i uvjeri se kako ljudi u 21 vijeku, bolesni i invalidi nemaju pristup ni saobracajnicu prema svojim kućama u 21 vijeku.U nadi da će izaći na teren,posjetiti nas i rijesiti ulicu Orasacka priželjkujemo stvarne promjene
jedva smo cekali da ode Memic..ali doso jos gori...ako nine gore stanje nije nista bolje...posaljes meil...niko ni da odgovri..a kao sugestije gradjana...samo se znaju hvaliti na fb..
fejzbug ministri i nacelnici...samo se hvale na fb...a nista ne uradise..jos cak na fb lazu da su uradili prave sebi kampanju a nigdje pomaka...cak i gore stanje..
Ublehas klasicni
Iskreno i ja sam podržavo promjene na izborima ali mi je zapao tada pred izbore ovaj čovjek koji je doktor i rekao sam ukucanima da bi bio korisniji u bolnici nego da postane načelnik jer to načelnik može danas biti bilo ko i ispostavilo se da je on izgleda veliki neradnik i da je zbog toga pobjegao iz 2 bolnice da se doćepa stolice i mirisa novca i talova javnih radova.Iskreno veliko razočarenje.