Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova ubleha iz Novog Sarajeva se javlja,je li ti ona jadna garaza kod Hitne profercerala konacno ili ce proraditi do kraja mandata?ti si samo dokaz da nikad vise ne treba glasat za lika koji nece puno radno vrijeme provodit kao nacelnik opcine,u suprotnom i budala sa ulice moze biti nacelnik a da mu pomocnici vode posao.
Kratko i jasno, ebem mater i ovom Tanoviću i Mandiću, ruka ruku mije, a to što je park izgrađen za milion i kusur maraka, za to niko odgovarati neće. Brat bratu u džep Mandića je otišlo 200-300 hiljada maraka, onaj gore hadalj iz starog grada ispade mala maca za ove pljačkaše.
Dva luzera
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikad gora tri načelnika u saraj'vu...
Ne kaki Muzur strasan posao radi eto stavicemo ti Prevljaka seljacinu
@Urbanizam mačak ne radi ništa strašno kako ti se čini a Prevljak nije trebao ni biti predložen
Zar je živ fizioterapeut? Nakon preuzimanja funkcije zalio cvijeće na kružnom, uslikalo ga za fb i od tad mu se gubi svaki trag. Izgleda da ga je E.H. kidnapovao...
Koga ti Tanovicu podrzavas. Bolan drugi ti vode Opstinu dok ti privatno radis.Da imas obraza sam bi dao ostavku.Najgori si nacelnik koji je ikad bio na celu N.S. A kako tvoji pricaju i o postenju bi se dalo diskutovati.
Osim Efendića treba ih sve smijeniti. nisu ni zašta
E sad uporediti ovu fotografiju i neku imaginarnu na kojoj su Memic, Ajnadzic i Koldzo je ravno levelu iznad.
🐮🐮🐮
Tanovicu, Novo Sarajevo nine nikad imalo goreg nacelnika, tesko mi je ovo prevaliti preko usta jer sam hlasao za tebe, ali Koldzo je za tebe institucija
Pa samo si mu ti Tanoviću ozbiljma konkurencija u neradu. U Vilsu ploče poispadale, trava nepokošena, smeće odvoze pa ne odvoze, sve ono što se godinama radilo sada se ne radi. Nisi u stanju ni održqvati ono što je Koldžo uradio, a ne napraviti nešto novo...
Samo nam reci da li si to porucio sa Kromolja ili iz opcine. Kazu vise se puta ukazala gospa u opcini,nego ovaj jazavac ublehas.
Sad su ga tek ukopali
Muzur i Mandić za svaku pohvalu al ovaj Tanović… ne zna se jel živ
Ubleho moja draga :)
A vidi nacelnika vidi jada i cemera. Zbog ovakvih nesposobnih i nepismenih glavana jesmo tu gdje smo trenutno. Sve zapusteno, peksino, prljavo, kriminal cvjeta itd. Zadnje vam bilo dabogda.
Sve nacelnike je sada pomalo strah ovod modela. Ako ovaj model glasanja naroda i smjene ovoga patka mandica prodje, tako se moze bilo kojem nacelniku dati crveni karton u buducnosti. Nemojte me smijeniti kaže patak, nije zbog mene nego nemojte zbog gradjana… zaista. Tana nemoj ga braniti. Pogreshan je lik realno.
Letis i ti uskoro ublehašu
Što se vaših djela tiče, možete se podržati uzajamno. Sram vas bilo