Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pismo Tita c. etnickoj komandi u Bosni (10.01.1942.) -dokumenti http://www.bosnahistorija.com/index.php?option=com_content&view=article&id=386:pismo-tita-cetnickoj-komandi-u-bosni-10011942&catid=36:bosna-od-1918-1992&Itemid=68
Tanja Fajon je bez dileme zasluzila i mnogo vece priznanje od ove zemljice. inace vidjeh je sinoc na Ferhadiji... mozda se jos neko sjetio da joj uruci zasluzeno priznanje... inace \"ahaha\" u kojem vijeku ti zivis, ako imas problema sa antifazizmom?
veci je prijatelj bih nego svi nasi politicari zajedno,nebi ni dobili bezvizni da se gospodja Tanja nije nesebicno zalozilo velika joj hvala za sve sto cini Bog je dragi sacuvo od dusmana i svakoga zla.AMIN.
c.e.t.n.i.k.e priznali sovjeti,de gol,ameri i englezi i naslo se zgepce koje pere sudove po londonskim kafanama ,da ocenjuje koje fasista e neverovatno,potomak nekog otpada okolnih naroda,ciji su se pretci istakli jedino kao sigurni oslonac svakom mogucem okupatoru u zadnjih par vekova. potomak handzaravca i crnih legija. puuu ybt pretke sto vas ko bugari i grci ne oterasmo u stocnim vagonima u anadoliju,tako nam vracate. nisi ti dzabe sudoperac u londonu!
zive u vijeku u kojem je parlament servie priznao chetnicki fasisticki pokret kao antifasisticki,zive u zemlji u kojoj je izrsen genocid i brutalno etnicko ciscenje,u zemlji u kojoj se ubice i fasisti slave kao narodni heroji... ovoj zeni treba odati vece priznanje,havala i od mene...
cuj, udruzenje antifasista...ahahahaha!!! U kom ovi vijeku zive, boze dragi!!! o moj boze, nikad ovde na zelenu granu!!! A lude kuce, ma.teresine bl.entave!!!