Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ubleharenje plus nagradice.
Kaka okreneš slovenačku tv, kako njihovi ministri fino pričaju o bosanskom društvu i nasljeđu. Svaka pohvala.
Duša moja :)) Mnogo je volim
Odlicno.. Dosta sto nasi ljudi moraju za hljebom preko granice,vi nam jos dovodite ove žohare!!
Dobro dosli Sarajevo i Ljubljana su od prosle godine bratski gradovi Kako nam nisu prijatelji kad su Jansu odmah otjerali Pravi prijatelj to radi, a neprojatelj bi istog podrzavao
Slovenija nije prijatelj BiH.
Tanja iznenadila si me na N1,Zukic te prekuco na svim pitanjima,tanko si odgovarala,Dodika nesmijes ni naruzit,jedva pricas kad te pita o sankcijama,i danu genocidne 9 januaru,skonto sam kroz tvoje odgovore da je EU,tanka,lijena,lazljiva,nepoznaje stanje,rade samo za sebe i pare,tesko onom koga vi pomognete.
Ko si ti hanuma?