Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To samo po sebi govori o kakvom se establismentu radi. Uvalili se u fotelje 20 godina rade sto hoce uzivaju u privilegijama koje ni u snu nisu zamisljali, zaduzuju se u glavnom da bi podmirili potrebe institucija u kojima su i prema svijom potrebama a sve na racun naroda i nitkome ne odgovaraju. To nema nigdje u svijetu i tako ce i biti dok je narod koji ih je izabrao nema sta jede a i dalje ih bude birao.
Nikad niko nije od neke drzave napravio koloniju dok drzava na to nije pristala!!! Znaci, opet je do nas, a ne do njih.
bolje reći NAZADKA
To se moze vidjeti na njenom licu, k\'o veli ko vas ye8e. Sve joj suze niz ledja teku. Ali ne zaboravite, ?njena i EU? zabrinutost su na vasu (u ovom slucaju, NASU) nikako na njihovu, ovo je moderna KOLONIZACIJA, BEZ UPOTREBE SILE I ORUZJA, \'ajde da im zajedno kazemo da se ne brinu i da nas puste na miru, jer dokle god \"oni\" budu zabrinuti nama nema SALAMETA.
Kad se mi ne sekiramo, ziva bila nemoj ni ti srkletit\' .
Tanja digni ruke od nas, mi smo svakako izgubljen slučaj. Nema nade za nas!