Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma vratite ponovo vizni režim, sagradite kakvu ogradu oko BiH ako želite! Kakva ste vi stoka! Godinama, decenijama, firauni i ostali iz Rumunije, Bugarske, Srbije, Albanije, Kosova...pola stanovništva tih država se iselilo na crno u EU...a vi vraćate vizni režim za BiH zbog stotinjak paćenika?!?! Niste ga nikada ni trebali ukidati. J-E-B-I-T-E SE i vi i vaša Evropa više, gonite se u 100 p-i-č-k-i m-a-t-e-r-i-n-i-h!
Nema tog napretka na koji se Bosanac nece popisati.
@ Brcak & ostali iz tzv RS Ovo bas i jeste razlog zasto vi nemozete biti ni tzv entitet , a o drzavi da i ne pomisljate jer 99% onih koji sada traze azile u EU dolaze sa prostora tzv RS. Zato se poklopite tim velikikm klempavim usima i nijedne vise jer svaki put kad samo zinete smrdi do te iste EU.
samo pogledajte ko prenosi tekst - srna ista novinska agencija koja 1994. prenjela informacije da sam sam na sebe pucao na Markalama, 1995. na Kapiji.....da u Srebrenici nije pocinjen genocid........pa zasto bih im sada vjerovao. Prava istina je da ce evropska komisija u skorijoj buducnosti morati ukinuti vize Rusima i Turcima jer ce ove sada vec ekonomske sile uvjetovati svoju ekonomsku razmjenu slobodnim kretanjem svojih gradjana-Rusija je to vec uradila kada su prosli put od nje trazili pare za prevazilazenje krize eura.
Uskoro se ukida bezvizni Srbiji,Bosni i Makedoniji.Tako da ovi sto se raduju grijese jer svi ce biti u istom loncu.Ima evropa dosta kokuza iz Rumunije Bugarske pa sada Italije i Spanije.
Boga mi Reufe, ako ne mognemo u hrvatsku na more sjebacemo vam turizam uzasno.
FOLIRAJU MAJKE MI, JER CIGANI JOS UVIJEK DOBIJAJU AZIL U EU, A OVI NASI STO IDU SU TU NEGDJE SA NJMA, STO ZNACI DA IMAJU SANSE DA GA DOBIJU.
nek oni ukinu SMRDlJl bezvizni rezim, oni su cincari
Sta ti Radovane jadjo radis na ovom forumu? Zar nema ni jedan drugi na netu da na njemu mozes prosipati svoje chetnichko-kulturoloske frustracije!? Koji pasos jado imas? Na njemu pise BOSNA I HERCEGOVINA, jel te boli to? Pa zasto jednostavno ne predjes preko Drine da ti daju njihov pa da opet budes kulturni brchanski bosanac u Srbiji do kraja svog usranog zivota....
ja sam neki dan prvi put nakon rata bio na ilidzi
ovde ih odbili nedaju im taksirat u sarajevu oni otišli u švedsku i traže azil .več švedske novine pišu o njima ,pod hitno ih vratite napraviče i tamo haos.upoznato je ministarstvo o ovome.
samo ti Tanja ukini, nasa djeca ce ici Aliji na mezar i gore se kupati u bazenu oblika polumjeseca. imamo mi Alijin grob za exkurzije i bazen za kupanje, fol more.
Molim! \"Gospodine\"vehabijo,talibanu,a možda i mudžahedinu,svojim rječnikom upravo potvrđujete da su moji komentari tačni.U Republici Srpskoj žive kulturni ljudi i gospoda koji su vezani za Evropu,a ne za Bliski Istok.
doselite se braco Bosnjaci nama zauvijek,sta cete u cafirskoj Evropi
Glavno je da rumunske, bugarske i srpske KOORVE mogu putovati bez viza i shiriti boleschine po evropskim bordelima i uz to praviti psihopate od europskih gradjana. Shvatite vize kao blagoslov, a ne kaznu.
[email protected] Radovane j e b e m ti sve chetnichko-seljachko ti medvjede pricas o kulturi drzi se njive svoje balegaru!!!!
@ brcak! Imaš li ti mamu?