Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Talovic je jedna obicna papcina, bas kao i Radjo i jos dosta pojedinaca, i oni sad ispadose nekakvi veliki intelektualci, *** ti zivot. Bavio sam se sportom dugi niz godina, i dva puta upisivao taj fakultet, al mi se sve zgadilo kad sam shvatio da ga mogu zavrsiti preko stela, i ovih pojedinaca kako hocu, skoro i da ne ucim, jer sam imao licno ponudu od mnogih njih koji su gore profesori i asistenti, tipa "De bolan upisi i zavrsi to, dok smo mi tu, dok je ovaj tu, dok je onaj tu, neces morati nista ni uciti, jer si sportista, itd. I onda skontam, a sto ce meni taj fakultet kad necu nista nauciti! A ucilo mi se nije, bar posteno kazem, al bar nisam postao "profesor" na taj njihov nacin, kao sto su mnoga sportska imena to postala, bez imalo srama.
e moj tala...
Ma, to nije fakultet, mozda je neka vrsta akademije, ali fakoltet NE.
Veze ti nemaš..
@Almir Ti izgleda neki "difovac". Znam vas kad polazete pojedine ispite na Medicinskom fakultetu. Mesari, pekari & Co su akademici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bitno je da vi izbacite svake godine 200 profesora sporta, ima vise profesora sporta nego stanovnika lihtenstajna.
Pa haj onda svima njima (tim profesorima) sredi odgovarajući posao i da mogu prehraniti svoju porodicu a one mesare, pekare i ostalu kompaniju smjesti tamo gdje im je mjesto..
U tome je stvar. Zašto naši profesori ne mogu raditi (nije tačno da ih godišnje izbace 200 jer svaka godina ima max 120 studenata od kojih 60% - 70% ne završi) ? Ima previše babinih sinova i onih sa štelom tako da ovi naši ne mogu. Šta misliš koliko ima sportskih menadžera (ljudi koji rade u javnom sektoru) na odgovarajućoj poziciji ?
Pod broj 1) Ljudske resurse u vidu profesora nemas uopste kvalitetne 2) Tehnicki uslovi su katastrofa, 20 godina proslo od rata nisu bili u stanju bazen osposobiti za rad, da ne pricamo dalje. 3) Naravno da si ti zadovoljan, kako i nebi, 3 dobro stojeca radna mjesta imas.
1. Ljudski resursi na fakultetu su bolji nego što ti misliš 2. Fakultet je platio za 2/3 obnove bazena a ostatak treba opština
svako svoga konja hvali. prava istina je da je cijelo obrazovanje u bosno srozano do bola.