Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ovi privatnici odmah u medijima objave kad njima neko ne plati, a kad oni radniku zaradjene plate ne plate onda je to ok i radnik se moze strpiti, nemoj slucajno da gdje jos prica da mu nisu platili...
Učlaniti ga odmah u SDA, HDZ ili SNSD 😂
Varalice i jedni i drugi
zašto ste dopustili da neko nabije toliki račun bez plaćanja
IsplaČen.. Šta očekivati od polupismenog polusvijeta...
Dobro ste nasjeli
"Policija je legitimisala i muškarca koji se u više navrata pojavljivao u hotelu sa gospođom Kriještorac." hehe loopovee
Izvin'te, ali meni uvijek u hotelu odmah na početku izvrše autorizaciju kartice, uzmu pasoš ili ličnu kartu, naprave kopiju, ako nešto od toga ne ide, neće me ni primiti.
Kad vidim da je narod vecinom na strani pljačkaša i da se naslađuju tuđoj nevolji, nije ni cudo sto smo zadnji u Evropi. Pogan narod kao mi i ne zaslužuje bolje.
Samo briši komentar ali ko treba da zna dobro zna da je Hotel Pino ratno profiterski objekat
Vi varate ljude godinama sa astronomskim cjenovnikom
Da nisu paradisti😂😂😂😂
He he koji levati pa i treba vas uzimati kad mogu nasjedate na evropske foluške
@Zikaza01 nisu levati nego Bekani,pa svuda hotel traži unaprijed autorizaciju,osim ako nisu stalni gosti koje vec znaju
Sad bar znamo vas cjenovnik
😁😀😁
Odose li preko granice...interpol?????
A sta znaci influenserica na bosanskom?