Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas isto zene brane muskarcima.
Jadne žene i djeca. 30 godina rata i sada ovi kozoyebi
Aj ba sjasite ima 120 dr drzava ,nikom ne smata svacihe pravo JEDINO VAM SMETA ŠERIJAT U JEDNOJ ISLAMSKOJ ZEMLJI .Ko me se god nedopada ima pravo da ide siraka je zemlja ,a vi ako ste dušebriznici primite te jadne zene iljude u svoje zemlje i obrazujtw ih po svojim pravilima.
JA SAMO ZNAM DA OVE VEHABIJE DOBRO SJEBAVAJU SVE NORMALNE BOSNJAKE. 100% CE BOSNJACIMA BITI TEZE S OVOM BAGROM NEKO BILO SKIM! VEC NAM SE SVI SMIJU ZBOG NJIH I NJIHOVIH DJAVOLSKO-PAKLENIH VJEROVANJA!
Treba joj putni nalog
Za šta njima služe žene? Samo za reprodukciju? 😖🤢
Ne vole oni da rokaju prije nego što postane reproduktivna uzor im je genocidaš iz pustinje.
Dzaba vam! Mozete se i 10 X moliti. Vi ste najobicnija vjerska stoka i takve Allah niti voli niti vidi. Vi ste ste davno djavolu predali zato jeste bezdusnici bez srca a med iz usta tece kad ste medju sobom tj. pokazujete pravo sektasko ponasanje. Ovde se mozete samo brukati javno.
sta kirbas trezoras ceka....
Islam je najveće zlo na kugli zemaljskoj.
BošnjoočkooZmooju, one to rade svojom voljom, dobro to naplate od drrrrrrrkadžija koje dolaze na pornhub. Ove druge se pokrivaju da prikriju modrice i krvave podljeve od šaka alahovih sljedbenika.
nigdje divljaka nema k'o na bliskom istoku
Islam je najveće zlo na kugli zemaljskoj.
a covid potvda, jel to treba?
Zato turci nisu nikad smjeli na talibane, jarane moj hajde pipni, da ne govorim da se javno valjaš po livadama....
Afganistan je bio zemlja u procvatu svake vrste i za poželjeti samo za vrijeme vladanja tamošnje komunističke partije. Zapad se, međutim, potrudio da im uvede današnju demokratiju.
Ne vidim razliku između talibana i denonkrata koji ograničavaju slobodu kretanja nebockanih
ovako cemo i mi ako ovako nastavimo
Nick ti je odvratan!