Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba uvesti Uber i kod nas ...
Ne da papanska taxi mafija, ne bi im vise prolazilo varanje turista i odbijanje musterija kad im ne odgovara tura.
Jednom sam uzeo taxi sa aerodroma do Rajlovca, rekao sam mu da uključi taximetar, što je odbio i rekao mi da je cijena 20 KM, rekao sam mu da stane da izađem, što se i desilo. To je šljam od taksista!!. Vozio sam se u Istanbulu 63 km sa taksijem, upali čojk' taximetar i idemo, pa koliko izađe. Cijena je bila 30 €. Što je iznenađujuće za turke i Istanbul.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Taksiste su naajveci otpad od ljudi
@KvrgavoDrvo12345 Nisu, ostali su super. Ovi su najgori a vidim daIh sulaagic podrzava.
Po tvojim komentarima opcenito se vidi da si zreo za lijecenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smijesno da jos prtljag naplacuju.
Ne sudite ljude na globalnom nivou, nisu svi isti. Sta bi vi da vas voza od pocetka grada do Pala za marku i dvadeset, pa mozda nekad i za dzabe? Takav je nas narod. Zaboli vas patka sto trotoar pored predsjedništva vrijedi vise nego bolnica u Sarajevu.Najgora stvar, sto mušterija kada udje u auto i ostavi BAKŠIŠ TAXISTI, ta ista MUSTERIJA MISLI DA POSJEDUJE ZIVOT NJEGOV. Eto kakva ste vi gamad.
Turistima skuplje naplaćivati. Lokalnom stanovništvu regularne cijene. Odite u Tursku ili u neku arapsku zemlju da vidite kako će vas kulturno oderati.
Momak civa cetvorka takso za 10-ku ,13km do scc,sararevo taxi trazio 20e i ja njemu cvaju ,auto cisto namirisano,crn lik,mladji 25god plafon,pomogo kofere sve ba...ne daj te sarajevo taxsiju marke...
Ja u Zenici usao u taxi,doceka me krezubi sa cackalicom izmedzu zuba ,smrdlljive,lojave kozne jakne i veli mi kad sam sjeo da izadzem .Pitam zasto kaze da nevoli ove sto se pojasom vezu.Zenicki taksisti te zatjeraju u onu stvar ako trazis ukljucenje taksimetra.
To jarane, ovo je demokratska država i ako im je skupo neka se ne voze sa tobom ili neka se raspitaju koji taksista dere pa neka ne sjedaju u tvoj taxi.
Ko tuđe uzima bespravno, dabogda mu za lijeka zatrebalo!
A fataju divlje tsksiste sto zaradjuju da prehrane porodice + ne naplacuju start i sto te nece zakinuti
Uključuje taximetar, opa četiri i sto! ne pitaj ništa, Šeki je to..
Kakvo bolan naplacivanje torbe,prtljaga...gdje to ima.Velike evropske destinacije: Budimpesta,Prag,London,Barcelona,Pariz...i njihovi oficijalni taxi prevoznici naplacuju "voznju",a ne + cijena za kofer,osim toga i cjene su vrlo prihvatljive u poredjenju sa navedenim cjenama.Butmir-Bascarsija 40 bam,ma dajte ljudi ..!!
UBER je najbolji! Fino te locira gdje si, ti ukucas gdje ces, pozoves ga, vozac prihvati jednim klikom, vidis gdje je na mapi dok dolazi, kad udjes u njega ne moras pricati jer on vec sve relevantne informacije ima i vozi...Fino ti naplati sa kartice ratu koju znas unaprijed u aplikaciji prije pozivanja vozila i direktno to ide na racun UBER vozaca, transparentno i efikasno :)
Gulikoze notari uzimaju lopatom.Ko im je to omogucio ?
kakva je drzava i vlast kada nemoze da stane u kraj grupici kabadahija???a na drugoj strani da otvoris fastfud ili bilo kakvu trgovinunema dana da ti neka od brojnih inspekcija nece zakucati na vrata i uzeti mjeru sve po zakonu
Treba napraviti žestoku konkurenciju i izdati svakome licencu ko zadovoljava kriterije,pa neka bude 3000 taxista u gradu,opstat ce samo najuporniji,najpovoljniji i najkvalitetniji
Sarajevo Taxi, štand kod Sara centra. Takso krupan, deblji, neće da vozi nikog ispod 15 KM. Do hrasnice trazi 15 KM. Neki dan nanu istjerao iz auta odma nakon 5 metara. Odron smeće.