Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Popijes dvije pive, zones zuti taxi da ne bi vozio auto pod dejstvom alkohola, pokupi te taksista na speedu...oj drzavo
Evo sad da je premijer kao sto nije Muk ! hajmo izmjena zakona, nosenje ne posjedovanje vec NOSENJE oruzja 3god automatski, a za vikend 5god ... i hajmo Kantonalni MUP Federalni MUP i na cestu ...i nema grad prevrnuti za 10minuta i ko bude nosio Zenica ! Da nije bilo oruzja ovo bi se zavrsilo malo saketanje , vrsika kriska i hajd kuci ! ! ! Ali kad imas ovakve politicare..
Nisu ovi spid taksisti samo u Sarajevu nego po čitavoj BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Taksista vozi na speedu. Ništa novo.
Speed Taxi, najbrži u gradu
Nisu taxi ffirme pokrenute samo zbog prevoza ljudi, dovoljno je da pogledaš ko su vlasnici a isto tako nit su dostavne službe paketa po BiH samo za obične pakete ali da najbolje je glavu u pijesak tužilaštvo i policije i onda se čuditi stanju u državi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BAS ME CUDI !?
Uvijek postoji opcija da ga je ovaj samo zvao i rekao 'ee mozes li me odvuci do zenice', bez da mu je ista od ubistva spomenuo. Tesko da ce taksista biti osudjen, jer svi su nevini dok se ne dokaze suprotno. Jedino mozda snimak gdje ga je pokupio moze dokazati.
Nek policija pošaje dva ri policajca u civilu u centar za odvikavanje od droge u ulici Omera StupcaSvaki dan dolaze tasisti vozači sa Tai vozilima na terapiju Ima ih iz raznih udruženja.
Imal ijedan taksista normalan?
Ima mali od Mute. Tip super vozi a i fino pjeva.
Paše solidne sve u čijem je stanu bio majke vam jebene
Ništa ovdje ne valja. Jb ba ovo, resetovati i od početka. Ovo niko ne može popraviti. Pih
Imati 15.000 KM neplaćenih kazni i normalno uz to imati vozačku dozvolu i voziti po gradu.. Kao da to nije već ogroman propust, ilegalno posjedovanje i oružja.. Stanje gore nego na divljem zapadu! Šta ministar Katica na ovo kaže? Vjerovatno će ponovno naredne 2-3 sedmice policija biti na svakom čošku i pretresati pošten narod jer nekako uvijek ovakvi im “izmaknu”..
Ovdje bi se sve trebalo sravniti i početi ispočetka jer sistem je toliko truhao u svakom segmentu da ovdje popravke nema!!! Do toga je najprije dovelo stranačko zapošljavanje tj uhljebljavanje praznoglavaca koji nisu tu da rade i čine dobro za ovo društvo nego eto da primaju platu i gledaju kako da klepe još nešto “sa strane”, te kako da svoju nesposobnu dječicu negdje uhljebe i da su “rahat”.
Žuti taxi ima bruku divljaka bez ta oznake
Haaaloo jel mogu dobiti speed na adresu.
Eh sad fino optuziti advokata za davanje lazne izjave, a ovog bandita teretiti za pomoc pri ucinjenju krivicnog djela, saucesnistvo...I bez olaksavajucih okolnosti, IKOME!
Taksista bio pod dejstvom?!
Ma treba ove sa izvorno sandžačkim prezimenima na testiranja preventivno slati, ko padne ide kući u plav
Ovo prezime Suman nije Sandzacko!! Na internetu imas sva Sandzacka prezimena -sandzakpedija. Bjezao u Zenicu jer mu je majka iz Kaknja(senida karamuja) a otac iz istocne bosne. Idite u pm vise.
Udarne jedinice u vojsci su uvijek bile na spidu, hehehe
Žuti taxi, hoćete li poslije ovog uvesti testiranje na droge. A ima i taxista sto dilaju usput
Sandzacka posla..
Kakve veze ovi likovi imaju sa Sandžakom?