Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze imaju Ruski špijuni kad mi 30 godina biramo iste na vlast i sad nam.nekakvi špijuni.krivi 😁😁😁😁
hahahah Rusi su izabrali Bakira
@DrzavniNeprijatelj nije bitno ko glasa vec ko broji glasove.
Hahahahahhaha Putinov kuhar nam namješta izbore dan te јebo gagagagagahhah
Samo mi nismo krivi, evo sad i rusi se ko mješali???? Šta će nama Rusi kad se glas može dobiti zastrašivanjem, kupovinom i totalnom degradacijom izbornog procesa.
Našeg primitivca glasaća koji smatra to nevažnim i nevidi da uništava svoju i budućnost svojih potomaka možeš za pivu ili kafu kupiti.Znam momka koji je ušao u OV a u kampanji potrošio kako kaže 1500KM.
A.Avdić sve fino objasnio prije par mjeseci sto bi se reklo narodnim jezikom da svako skonta
Rusi su genocidni pokrovitelji.
haha, ambasada USA vedrfi i oblaci cijelim Balkanom, mijenjaju i instaliraju politicare koji su im po volji, ali da, Rusi se mijesaju :))))
Meni lično dolazio u kuću, dao mi 10 deka kafe, kilo šećera i 50 maraka, reko mi ako ne glasam za Dodika yebaće mi milosnicu!
kazu ovaj spavo kod Bulevara kad je doso, imo besplatan smjestaj plus Bulevar ga oralno podrzavo svaki jutro prije posla ;)
Ovoga je garant Asim obućavao
Zato će dodick da ponudi cijelu populasciju uz entiteta da budu testeri ruske vakcine i još da za to plate.
Kao da bi se nešto drugačije desilo bez njega.
MI SAMO OTKRIVAMO ŠPIJUNE I KOJE KAKVE TAJNE AGENTE!!! RADE STA HOCE I KAKO HOCE!!!! NIKO NIŠTA NE PREUZIMA!!!! NAŠA POSLA!!!!
ovi naštimali izbore u USA a da ovdje ne upletu prste...
Sta ce utjecati zna se da tamo dodik pobjeduje a u federaciji pobjeduje bakir i cola jedino tu se mogu ameri umjesati da svrgnu bakira jer je ugusto mada su male sanse i za to
I sta cete uraditi povodom toga? Ostale agencije nisu aktivne ovdje? Svak zeli svoj uticaj ovdje, a izgleda da to rusi bolje rade!
Ovo je nova rusko-srpska doktrina. Na zalost najeveci patrioti jedu i piju te fake news ; poput "korona ne postoji" ili "5g mreza je u korist iluminata" (lol). Na zalost CINI MI SE da nasi veliki patrioti (da ne kazem nacijonalisti) mislim na simpatizeri SDA-a vjeruju u te fake news koje prenose cak Avaz i Oslobodjenje. Zato boycott svi kanala pod kobtrolom Vucica (ne zaboravite da njegova firma drzi sve telekomunikacije u BiH) i pod ruskom kontrolom poput Russia Today.