Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zatvor svi.. mada mislim da ce fikreta pustiti niz vodu
Srbogenocidassi pokušavaju da ti pažnju skrenu na Fadila, da se ne govori o njihovim zločincima . Višković još NIJE optużen za premještanje masovnih grobnica iako se nedvojbeno spomunje u presudama Haškog suda. Može on nakon optužbi na kraju sudskog procesa da bude oslobođen, ali ne može OSUMNJIČENK da bude premijer. Ne sekira to puno trozube SNSD zlikovce, oni ne vide problem u pružanju podrške OSUĐENIM genocidassima Zato i životare kao psi lutalice u chetnitetu.
Fadil Novalić je strpljivo i predano radio za vrijeme pandemije, kako na zaštiti zdravlja i ljudi, tako i zaštiti ekonomije. Svi znamo da njega nema ni u kakvim kriminalnim aktivnostima, o tim se činjenicama nije vodilo računa kad su "poduzimane aktivnosti s premijerom Novalićem. Ako agencije žele biti kredibilne onda se jednako trebaju odnositi prema svakom predmetu, šta je s afrom "Potkivanje". Podrška za Premijera Novalića.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sramota...trebao je odmah da ostavi funkciju...mi smo jedna velika sramota.....neka mi neko kaze "prkosna i ponosna" !!! za sta.....za ovo sto se desava danas ??? ma mrš
10 miliona a nitko ne spominje što je zbog tih raspiratora ubijeno 100-ine građana BiH a oni se izjašnjavaju da nisu krivi oprostite a tko je kriv jesam li ja ili netko drugi organizovao uvoz ubice u BiH
Zena lupeta. Novalic bi morao biti u zatvoru zato sto je nesposoban i sto dodatno, nesposobnoscu i neznanjem gura zemlju u provaliju. Rasipa proracunska sredstva, pa onda ispadne da su covjeka prava zdrava optuzili. Sramota!!! Vidjet cemo pravosuđe na sceni.
Kakav Sanader....svi su mala maca za Fadila
LJUDSKI SLJAM.
Vasvija, cast izuzecima, ali većina vas odvjetnika, pogotovo poznatijih, ste moralni sunovrat, ništa vam nije sveto osim isključivo vaše koristi dok možete braniti ovakve spodobe.
Kakve su ovo odbrane pred sudom, šta je ovo znači može on krasti jer krao je i Sanader, nek tužilaštvo dokaže ko je imao prste, jer potrošeno je 10,5miliona KM za neku fuš opremu koja se ne može upaliti, rizikovali su nam život da bi neko okrenuo sa strane koji miliončić, a ovo spominjanje Sanadera nek bude sramota za odbranu jer ako im je ovo odbrana gotovi ste
Sanader je pocetnik za Dilfaša.
A ko nas želi napraviti budalama pa da vjerujemo u sve ono što oni kažu....
dokazati ce se da Novalic nije kriv.ovo je politicki montiran proces
Brisali ste mi komentar. I to: spinujete. Zašto ga branite. To je protiv interesa ovog napaćenog naroda i države.
U Zenicu kada podjem ja....
Ma kakav Sanader i gluposti. Novalic je kao najodgovornija osoba zloupotrijebio polozaj i pronevjerio novac. On je dao zeleno svjetlo da se smece plati 10 miliona maraka.
Ma nema ovde države ,ovo je sve šljam teški od tužilaštava i sudova pa do ovih imbecila ,ko želi pa SDA i Bakir eto ko želi .
Sakib Mahmuljin, Osman Mehmedagic, Fadil Novalic i drugo su ljudi kojima se danas sudi u BiH. Prosto se nastavlja tamo gdje su Karadzic i Boban stali. Ne znam samo ima li nas narod imalo pamti da prepozna sve ovo. Izgleda da smo u ratu uzalud ginuli.
Dole SDA, dole lopovi, svi u zatvor!!!