Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO SE SAMI SEBI NE GADE OVI SHUPCI ???
Kako vas samo nije stid? Obišao sam 4 kontinenta, NIGDJE nisam vidio primitivniju, šlampaviju i kriminogeniju policiju nego ovdje!
Jadna nam majka ako si ti učestvovao u reformi policije, a još jadnija ako nam ti garntuješ sigurnost na osnovu statistike. Ti i ta tvoja priimadona koja blage veze nema govorite o sigurnosti građana vi koji niste kriminalaca vidjeli sem na filmu. E jadna si BOSNO ko ti sigurnst kroji i garantuje.
p.s. dok je ovdje bio Islam PDV je bio 10% a Sarajevo među najbogatijim gradovima Evrope, primitivni zatucani fašikomunistički isprdku
'jaraniko' ti si jedan primitivni zatucani fašista/komunista, to je jedina istina ja te iskreno žalim, sub-primatu jadni
On je dodao kako smatra da 19 policijskih agencija u BiH dobro rade svoj posao u odnosu na sigurnosno stanje u državi i statističke podatke. "Napomenuo je da će tek formiranjem jedinstvene političke strukture i uvezivanjem policije u jedinstveni sistem moći biti izvršena sinhronizacija objektivne i subjektivne sigurnosti." Ja nigdje nisam procitao da je rekao da je sigurnost na zadovoljavajućem nivou. Vi levati uopste ne citate tekst, valjda vam je to puno za vase ogranicene mozdane kapacitete :D :D
Kako da ne??? Od kada je "SARAJEVSKI GEBELS" došao za ministra sigurnosti broj kriminalnih djela u FEDERACI SE UTROSTRUČIO... Samo u Sarajevu svaki dan se desi između tri i pet pljački i "poneko" ubistvo...A, ko je pomenuo REPUBLIKU SRPSKU? Pa ta TVOREVINA NEMA NIŠTA ZAJEDNIČKO NITI SA FEDERACIJOM NITI SA BiH, ali je činjenica da je kriminal u Republici Srpskoj tri puta manji nego u Federaciji...Možda zato što njihov ministar sigurnosti nije okorjeli mafijaš i ratni profiter kao federacijski...MOŽDA?
KO NJ NE LA ŽI VI ŠE
policija radi radi ,punom parom jaci su od kriminalaca kod njih mozes naci uvijek jeftinije kokaina nego kod dilera
jaraniko na vlasti je 600 godina is.lam koji je od ovih ovdje ljudi nacinio neradnike, licemjere, smr.dljivce, nesposo.bnjakovice, lazove, petljan.ce, oportuniste itd itd
A reketaši licemjeru?
Građani ne mogu biti sigurni sve dok se ne pohapse oni koji su uništavanjem firmi izazvali ekstremno siromaštvo u BiH poput Brankovića, Heće, Jerlagića i inih krimosa koji su napravili milionske kolateralne štete državi. Iza smrti bivšeg premijera Hadžipašića je ostalo 34 miliona KM. Siromaštvo izaziva kriminal. Sve dok ne bude ekonomskog blagostanja građani neće biti sigurni.
Na vlasti je KPJ (SDP+SBB) zadojeni primitivni komunisticki idiote, pratis li ti ista il samo sjedis za kompjuterom i mrzis?
Nevjerojatni su stvarno, mislim baška sve ostalo al neki dan im neko ubio predsjednika, istrage nigdje a on hvali policiju, wtf???
Od kako je nova vlast dosla, svi moramo po jednu bejzbolku nositi da se branimo kad do granapa krenemo...
-Koji li je tvoj ...psio profil ........! S M R A D E
sve se to moze u par rijeci opisat. "baaliinluk na djelu!