Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On nama dildo redovno \'urucije\', a mi njemu orden....bezbeli smo zadovoljni....
Mi nismo normalni, ali fakat. Moram bjezati hitno.
Uručena mu je \"udarna značka masonskog udruženja\"
hahah ! Evropskog pokreta ? ..je\'l to evropskog ? .hahah samo smo skrivi i sta se cudimo ? ... svk moze kod nas radit sta hoce.. pogledam grad .. pun pazaraca koji haraju kradu dilaju tuku otimaju i kurce se... daj nam srbe nazad evo vam vase sandzaklije..
ee sto bi mu ga ja urucio ..ehheee samo da mi hoce pric na dohvat ruke... urucio bi mu kosto mu ga jos niko tako urucio nije... aaa urucio bi i tom cobanu sto mu ga je dao.. u stvari hocu reci kojimu ga je i sam urucio ... ovaj .. ja urucio bi im obojici ... ili bi ih natjro da jedan drugom ovaj.. urucuje.. kako odzada tako i sprijeda... pa bi sve to stavio na youtube... da ih more cijeli dunjaluk gledak ko su i sta su...
ee ja bi mu \"urucio\" .. Karu..
siptari smrde na kilometre
Dino Čoliću jesi li i podudlao čika Borisu maymune jedan?
OVAJ HOCE DA UJEDINI BIVSU JUGOSLAVIJU GDJE CE SRBI BITI GLAVNI NA VLASTI, POLICIJI, VOJSCI ITD.!
Srbima svaka cast, jedini su znali kako treba postupati sa muslimanima. Za nagradu su dobili Republiku Srpsku i Srebrenicu u njoj i ocistili je od islama. Danas dobijaju nagrade i idu dalje prema EU u gotovo samostalnoj Republici Srpskoj. Za razliku od njih, Hrvati su hranili muslimenske zene i djecu po obali, dok su njihovi muzevi protjerivali Hrvate i radili zlocine nad njima. Nagrada je preglasavanje i svodjenje na nacionalnu manjinu. Zlocin se ne isplati???
Bošnjaci su definitivno najgluplji narod na dunjaluku.
Jeko Dino Čolić... đe izlazi, kako se oblaći... i kol\'ka mu je plata ??? ako ništa, najjača smo država u svijetu po glupostima i ublehama... da nije svašta nešta bilo bi smiješno
boze sacuvaj i sakloni !!!!! treba nama 10 ratova jos, krvavijih i brutalnijih !!!!
Dragi sarajevci,napokon ste svatili ko su dobri ljudi!MI,plemeniti vitezovi genocidnij misli,nego sta!Mozda vam i oprostimo sto ste pruzali otpor u svetom poodu za srbskopravoslavne nebesko svetosavske teritorije! Poshljicu vam svog uroeliksira za badava,samo platite troshkove pakovanja i postarinu!E josh i da Arbanasi dodju tobe,de ce nam biti kraj! Smrt svetskom poretku,sloboda svetosavlju,emiru i neletu!Cvrc Milojko!
Da ste toliko glup narod?:-) ako se vi bosnjaci možete nazvati narodom, vi sste pleme praznoglavaca, nezahvalnika i lajavaca. Vama je dobar srbin samo mrtav srbin izgleda živite u mržnji i nekom jadu koji vam nikako ne daje da naprdujete, zato i jeste rektum evrope, čak su i smrdljivi šiptari sebi napravili državu a vi? Ništa.
Cuj orden??? i to jos Evropskog pokreta??? Da nije Evropskog cetnickog pokreta!? Pa mi stvarno nismo bolje ni zasluzili kad nismo do sada nista naucili...
alo....gluperde! jos vas je vise nego sto sam mislio...nema toliko viceva koliko vas ima..umjesto da ucite, spoznajete, saznajete i priznajete...da stavite prst na nisko celo i zapitate se \"gdje ce nam deca ziveti\"...vi laprdate tu na sve i svakoga ko pokaze akman malo volje da nesto uradi...da ruku pruzi...ma valjajte se u blatu....kajmani bosanski..