Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha, naravno, kao Slobo sto je kukala nam majka kad nam ovakvi sudbu kroje i kukala nam majka kad smo se jedni na druge ko zivotinje nadigli da nam ovakvi kroje buducnost
@fakat i Mikele To great serbia is dead before teen years,you understand,i think now,,you are u big animal with dengerueus gens and black face,very black and red to blood for every bosnien people. A sto se klinca i retardiranog tice idite kod vaseg mentora vulgarnog dodkrmka s laktasa debelog lopova koji nezna korektno progovorit jednu recenicu a da ne piesem njegov bogat vulgaran i primitivni vokabular... Bolesna primitivna sorta ukrajinskih cudovista izasla iz kamenjara krvi opasne za normalne ljude! Ko jos misli rasturit Bosnu i Hercegovinu moze samo sanjat o tome,DOSTA manipulacija,optuzivanja,kradje,pritisaka i pranja mozgica u korist kreacije velike svrbije! USTAJ BOSNO I BRANI SVOJE dobro pogledaj kak te prave slijepog i glupog kak te cekaju opet nasamarit i ugrozit!DOISTA svi zajedno politicki lideri demokrati narod NE DAJ SVOJE! BOSNA4EVER!
hebo te harko fakat. nema vise!
@fakat a more biti i trece... hehehe..
@Mikele Fakat je mozda i jedno i drugo...
Ovaj Pipo ili je klinac od 13 godina ili retard !
Fakat PipoPuko4EVER!
Ovo je noz u ledja Bosni i Hercegovin!Nije Inzko inicijator al je port parol odgovora poslije raporta koji je dao Eu-ji.Ko sto rece viza ovo je samo mazanje ociju i nastavak gubljenja vremena za Bosnu i Hercegovinu u korist srbije.Plan je sigurno i dalje uspavljivanje Bosnjaka u jednoj iluziji za integraciju i prosperitet cjelokupne drzave Bosne i Hercegovine. Treba Bosna i Hercegovina trazit od eu konkretne odgovore i garancije,a ak nema ukidanja viza za Bosnu i Hercegovinu do kraja godine i adekvatan odgovor na tome za jedan mjesec dana,trebala bi Bosna i Hercegovina tuzit tu eu za islamophobiju i genocid jer je ta ista europa prije sedamnaest godina pomogla srbiji u etnickim ciscenjeima i genocidu nad Bosnjacima muslimanima kad je usla njena armija i opkolila civile za bolje klanje dato na tanjiru srbiji! Ne ZABORAVLJAMO vec cekamo,tuzba treba bit data opet protiv srbije,genocidne tvorevine i Eu-je koja ima dobro umjesane prste sa srbijom! BOSNA4EVER!
@lloyd Fakat Inzko Hercegovac...
ovo kopile austrijsko pocelo puno pricati sto ne bi trebao. je li on stvarno na listi placenika strabaga? vjerovatno ako nije bio, jeste sad? uglavnom sta on zna, austrijski jodler. nesto sam cuo da su austrijanci, njemacki hercegovci.
Fakat Tadic optimistican...
da bogda u austriju dolazio sa istim \"optimizmom\". Cuj optimizam???? kakav optimizam, za koga,.. cemu optimizam... ccccccc,...
samo mazanje ociju i dobijanje vremena za implantaciju srbije u eu a za njom rs genocidna tvorevina,bosnjacima ce nanet nekog fendamentalistu i puknut ce federacija posto ce srbi bit ugrozeni narod,tj fasisti.DOSTA igranja s bosnom i hercegovinom il ce i bosna i hercegovina uc zajedno sa srbijom il nece uc nikad!hocte nam i dalje prat mozak vasim izjavama i gubljenjem vremena,hocemo nesto konkretno!