Konstituiran Dom naroda PSBiH
0
Tadić predsjedavajući, Čović i Tihić zamjenici
Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ognjen tadić deklarisani č.e.t.n.i.k. jadna majko ko mi u državnim institucijama fuj
Ja sam istinski demokrata i ja bi ove sve pobio!
Pozicije, pozicije, samo pozicije!
pa ljudi ja ovo nikako ne kontam ja nisam glasao za tihica niti sam ga igdje vidio na listama jer se lik nije kandidovao ni za sta i frajer je opet u nekom domu nidje vezeeeeeee
Nestalo para, pa se sad biraju kao po traci. Sad sve može. Samo da se počnu naplaćivati dnevnice, putarine, odvojeni život, članstva u komisijama, sređivanje tendera itd... Nema ovde sreće, ja za 2 godine palim odavde.
www.royalfamily.ba: Čović IZDAJNIK u Sefardskoj završnici \"Parlamenta BiH\", čime je postojanje Bosne UPITNO jer državnost izvodi u kontradikciji s vlastitim važećim Ustavom (identično je i A.Izetbegović srušio poredak RBiH 1991, gaženjem Ustava RBiH u Skupštini RBiH); podsjetila sve Bosanske PATRIOTE da se radi o igri framasonerije i nelustriranog kadra, pa je ovo danas obični CIRKUS konstituisanja vlasti PROTIV VOLJE NARODA tj. međunarodnopravno \"Parlament BiH\" NIJE konstituisan; Sefardski petokolonaši (tzv. \"Bošnjački lideri\") su ODMAH prešli na završnicu formiranja tzv. \"Bošnjačke akademije nauka BANU\", nakon što su Englezi zaokružili vjekovnu geostrategiju Zavadi-pa-vladaj formiranjem zadnjih sto godina tri lažne \"nacije\": \"Srba\", \"Hrvata\" i \"Bošnjaka\"; Kissingerov \"Bošnjakistan\" je klin Turske u Evropu uz pomoć kratkovidih Dodika i Čovića (ili su kadar UDBE) i vrha Crkve koji je popustio pred pritiskom Antipape a saskog princa koji opet trguje NAŠOM Bosnom
JOJ STO MI JE DRAGO KAD VIDIM OVE MUSLIMANE KAKO PIZDE JER UVIDJAJU DA MORAJU DA DELE DRZAVU SA SRBIMA I HRVATIMA, E NEKA TAKO I TREBA, HTELI STE DRZAVU, ETO VAM JE. ZA OVO SE SIGURNO NISTE BORILI, ALI KO VAM JE SAD KRIV. NEMA ISLAMSKE BOSNE. TRC.
nikad se rijesiti ovih nasih hairlija... sve trojice
Ognjen Tadic zvani Srpsko More, novinar za Pale TV u ratu.Smijesno bi bilo da nije zalosno.
SAMO UPISITE OGNJEN TADIC NA WWW.YOUTUBE.COM
Boj Jovi u Zagrebu, Sting u Beogradu a Aco Pejović u Sarajevu....
Eto sam kazes da je mit hahahahahahaha..... Necu sad ici u daleku historiju kada su na ovim prostorima bili Iliri. Mi smo potomci bogumila koji su ucili Crkvu bosansku i cije je ucenje slicno sa Islamom, a da smo srbi bili to je notorna glupost. Sad stvarno razguli! OVO JE BOSNA!! DOK JE BOSNJAKA BIT CE I BOSNE!!!
Kako vama objasniti kosovski mit, kad ste se uvlacili u dupe svakom okupatoru, otkad ste prestali biti Srbi? Mi slavimo taj cin otpora i zrtvu srpskog naroda na Kosovu Polju. Vama izdajnicima svoga roda je to neshvatljivo. Zato se i rugate. Vi ste potomci onih koji se priklanjaju jacem. Mijenjate ime i vjeru po potrebi.
Znam licno gosp. Tadica, dobar covjek...
NEBITNI STE, FEJK I SMARATE ! NEBITNI STE, FEJK I SMARATE ! NEBITNI STE, FEJK I SMARATE ! NEBITNI STE, FEJK I SMARATE ! NEBITNI STE, FEJK I SMARATE ! MWAAA
Ovako mi svejedno, ali u bilo kakvom glasanju u Domu naroda, platformaši ga puše do jaja. Omjer je 8:7 u korist ovih progresivnijih stranaka.
Sta se s tobom ima raspravljati o historiji kad ti smatras da Ko sov ska bitka je bila jedna od najblistavijih sr pskih pobjeda u historiji sr pskog naroda, gdje je vecina sr pskih feudalaca po bijena i gdje je ubi jen La zar Hr ebljan ovic? Hajd sad razguli preko Drine tamo ce ti biti bolje.