Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dirajte Milorada - biće u Predsjedništvu BiH 2018-te. Rezidencija predsjdništva će biti u Istočnom Sarajevu, adresa KPZ BiH, blok "A"!
Svi ste vi papci, citava BiH politicka bolumenta i svi ste od nekog kupljeni. Da unistite i satarete sve ono od cega narod zivi, sve zarad vas, vasih guzica i fotelja.
Najgore sto u ovoj prici nema vise Dodika i njegovi ljudi.Savez za promijene svatilisu da nejde vise nacolizam, entitei drzava mora dabija sve nadloznosti, nema vise cile mile .
8372 8+3=11 7+2=9
afera transgender rs
Što li ovaj ne spominje da je na snimku razgovarano i o sabotiranju bosanskig jezika što se takođe ostvarilo?
Jel' lijepo Ognjenje u Sarajevu u zajednickim institucijama,uzivas nema sta a ne vrijedis ni za rac'ku,pravi si ljigav