Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@tuzlak Ocito je da ti matematika ne ide dobro. Covjek koji ima 36 godina, sasvim je realno da bude u politici 15 godina, sto ovaj parazitko i jeste. Ja sam ga slusao prije 15 godina i tada mi se dopam, no kako je vrijeme odmicalo, shvatio sam da se radi samo o jos jednom borcu za licni interes. Klasican ublehas, SISAVC BUZETA. Eklantantan primjer PARAZITA. Navodis broj glasova, ok, i to bi mu trebala biti obaveza vise da se bori za opcu dobrobit. Navedi bar jedno njegovo djelo, nakon kojega su gradjani BiH osjetili boljitak u zivotu. Moj TUZLAK, ocito je da ti fali jos puno obrazovanja. Uci, jer dok je takvih bezveznjakovica poput tebe, bice i PARAZITA poput Denija. Na zalost, nije on jedini, ali zalosnija je spoznaja da postoji jos ljudi poput tebe. No, ne krivim te, ipak nisi ti kriv sto si PLITAK, rat je ucinio svoje. Savjetujem ti da citas malo vise i vidjeces napredak na sebi !!!!
@ Zipfer čuj Denis 15 godina u politici, momak 1975 godište. Jesi li svjestan šta lupaš?! Ti kad doktoriraš sa 35 godina parazitu i osvojiš 47.000 glasova javi se, dotada se pokrij ponjavom!
Bosanski paraziti otisli u Bern. Sta ce to oni nama donijeti dobrog ? I taj dugogodisnji SDP PARAZIT, Denis, kada bi ukinuli placanje za bavljenje politikom, ne bi znao sta bi radio. Prosipa ubldehe, no zapitajmo se sta je to on donio nama, kao rezultat svoje sposobnosti politicarenja. Nista, sem u svoj dzep. 15 godina u politici, svaki mjesec 2000-3000 KM, sada i vise, pa racunajte. Pojesce nas ovakvi PARAZITI..