Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tadićje sinoc govorio da je Jugoslavija bila građanska drzava, jedan covjek jedan glas i raspala se....jedna od opasnosti za BiH je GRAĐANSKA DRŽAVA... jedan covjek jedan glas, kako Tadić kaze to je jedna od opasnosti koju guraju bosnjacki politicari
prošlo tvoje kretenu.otvarao si skole sa imenima srbije i lomio si nam budučnost kao i svi prije i posle tebe.sad lafo demokrata i prijatelj.mrš na odpad!
Borise, Dodik svakako nije Vučićev čovjek( radi mu o glavi jer je umislio da je glavni baja među svakolikim Srbima), a Putinovac - svakao jeste.
Nemaš ti pojma bezlični stvore, BiH nije to što bi trebala biti samo zato što je Amerika to dozvolila, a na osnovu toga se vi smijete ponižavate, i omalovažavate Bosanski narod. Da se iko htio izvinuti i pokušati dobiti oprost, rekao bi da ga ne interesuje teritorija i da tu nemaju nikakve ovlasti susjedne zemlje, te da napaćeni narod narod napokon doživi stanje reseta na nultu tačku bar. Sramotno je to što se radi.
.. to su vrlo opasne riječi kaže tadić, a on se zaboga izvinuo Srtebrenici i Vukovaru..... Tadiću kome je kako kaže profesor BesimSpahić majka muslimanka.... Jer, pogledajte ko vodi sva ta stada, sve „čistokrvni“: Špirićeva žena je muslimanka, Radmanovićeva žena je katolkinja, majka Borisa Tadića je muslimanka, pradeda Vuka Jeremića je Nurija Pozderac…
Vi sva trojica ste putinovi i erdoganovi igraci
Kaže Tadić, hajde da budemo Velika Srbija i to će sve riješiti. Nemojte vi u Bosni da imate saveznike mi Srbi koji smo vas pobili smo vaši najveći saveznici. Ma ajde!
i ovaj o legitimnom ...ma idi begaj uvede legitimne kuci
Ne zavređuje pažnju. Tadić je politicka prošlost . Izmišljena ugroženost RS . Opravdava Dodika i njegov kriminal. Dok je bio na vlasti pljačkao je BiH resurse isto kao i Vucic.
Ovaj je isti bio , dok su na vlasti služe velikosrpskim interesima kako bi pridobili glasove, kada odu iz politike onda su tu riječi pokajnika.Tako je bilo i sa Vukom Draskovicem,Tadicem.....
Drugovi i drugarice, gospodo i gospođe, seljaci i seljanke, papci i papanke, efendije i efendijce… ovih skoro pa 30 god. Prizivanje na otcjepljenje i prizivanje na brisanje rs, funkcioniše perfektno. Za još jedno 30g. pred nama je svijetla budućnost. Ne treba kloniti duhom.
Ekonomski ne moze da opstane bez Srbije ? hmm
ustvari misli sve isto ko i teleća glava
Rijetko kvalitetno a dobronamjerno seciranje stanja i odnosa u BiH.
Gospodin covjek, realan politicar, a ne kao njegov nasljednik vucko, koji svako malo daje ostavku, pa se ponovo prijavi na izbore. Bez potrebe trosi novac poreznih obveznika, valjda da bi natjerao glasace da placu za njim. Kakav licemjer. Valjda je svrha da kad das ostavku, da ne zelis taj posao da radis, a ne da ponovo ides na izbore.
Bosna moj ortodoxni neprijatelju nije fragilna! Nije bila fragilna ni 92-95!
hahaha gdje li ti živiš bajo moj hahhahah dodji malo u bosnu da vidiš
Ti ko nesto bolji veze ti nemas podrzavao si dodika bolje neg vucic imao si priliku sad bay bay